Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się czy w ogóle legalne jest w Polsce działanie stacji telewizyjnej która wyzywa setki razy dziennie ludzi od bandytów - policję, legalnie urzędujących polityków, innych którzy się napatoczą. Nawołują do tego żeby nie przejmować się wyrokami sądów - bo to nielegalna prokuratura, żeby nie przejmować się zarządzeniami obecnej władzy - bo to bandyci (dlatego że pozwalają żeby pisowcy odpowiadali przed prawem). Wyzywają ludzi od morderców, bez żadnych dowodów, bo babka zmarła 3 dni od przesłuchania. Czy jest szansa że coś się zmieni w najbliższej przyszłości?
#bekazpisu #bekazprawakow #patologiazewsi #polityka
xiv7 - Zastanawiam się czy w ogóle legalne jest w Polsce działanie stacji telewizyjne...

źródło: z31644567IHR,TV-Republika-o--bojowkach-Tuska-i-Owsiaka---26-sty

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7 można. Kurdej szatan została za wyrażanie swojej opinii uniewinniona przez sąd. Tak też tego, tak kraj Mireczku.
  • Odpowiedz
@xiv7: Tak jest to legalne i dalej będzie trwać, jeżeli prezydentem zostanie Mentzen lub Nawrocki.

Inna sprawa jest tak, że KO odpuszcza TVRepublice i nie bawi się w pozwy.
  • Odpowiedz
@xiv7: Ja nie rozumiem, jak taki urzędas, jak ten świrski, czy jak mu tam, może tak nie wykonywać obowiązków.
Dostajesz stanowisko, dostajesz pieniądze i ignorujesz zgłoszenia? Wszystko idzie do spamu czy co?
  • Odpowiedz
co wy gadacie, będziecie mieli niby różne media ale naprawdę jedno i to samo

@DestroDevil: @Ravau23 nie mam nic przeciwko pluralizacji mediów, ale telewizja zarublika nie ma nic wspólnego z rzetelnymi mediami. Nie jestem jakimś fanem polsatu czy tvnu, ale w pisowskich szczujniach jak wczesniej tvpis czy teraz zarublika to czysta produkcja fejkniusów i należy to zwalczać. Ja popieram likwidację tego gówna i cieszę się że czaskoski też tego
  • Odpowiedz
@windows95: na rublike powinny lecieć pozwy aż huczy. Z moimi rodzicami prawie 60 plus prawie nie da się rozmawiać. Tvpis a potem zarublika to będzie temat na wiele prac naukowych na wpływ mediów na starszych ludzi. Nawet tiktoki nie piórą dzieciom mózgi tak jak sakiewicz emerytom
  • Odpowiedz