Wpis z mikrobloga

jeśli czujecie się smutno to ja tylko przypominam, że nie jest u was tak źle - na tym świecie są ludzie którzy wydali 360 zł za nowego Asasyna

@loucas: Przepraszam, ale dlaczego tak uważasz niby? Nie możecie mieć problemu oto, że ktoś wydaje swoje pieniądze w taki sposób jak mu się podoba xD Tym bardziej, że z tego co wiem to jutro jest premiera więc jeszcze niemieliście nawet okazji zagrać
  • Odpowiedz
@loucas: A Ty na co wydajesz pieniądze? Skoro lubisz zaglądać ludziom do portfela to się pochwal. Zaraz ocenimy czy NAM się podoba na co wydajesz SWOJE pieniądze

Kij cię obchodzi na co wydaje swoje pieniądze. Napisałbym dosadniej ale płatki śniegu dałyby mi bana.

A i dla jasności. Jako fan tej serii gier nie mam nawet zamiaru piracić tej gry, nie mówiąc o kupowaniu
  • Odpowiedz
@ipkis123: Tutaj nawet nie chodzi absolutnie o żadne zaglądanie ludziom do portfela. Sam uważam bardzo często, że ceny nowych gier obecnie są wygórowane. Natomiast na jakiej podstawie ludzie oceniają jaka jest gra która jeszcze nie wyszła bo ma wyjść jutro czyli 20 marca jeśli nie mieli prawa jeszcze nawet fizycznie w nią zagrać żeby wyrobić sobie swoje zdanie? xD A no tak zapomniałem, kilku streamerów/youtuberów będących opinio twórczym źródłem się
  • Odpowiedz
Przepraszam, ale dlaczego tak uważasz niby? Nie możecie mieć problemu oto, że ktoś wydaje swoje pieniądze w taki sposób jak mu się podoba xD Tym bardziej, że z tego co wiem to jutro jest premiera więc jeszcze niemieliście nawet okazji zagrać w tę grę xDDD

@Cztero0404: dobra przyznaj że kupiłeś jakąś edycję specjalną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@loucas: Ubisoft skończy się razem z copium, które wdychają ich fanatycy. Cytując klasyka - spokojnie, zaraz się rozkręci.
Będę z popcornem śledził jak ta firma upada i rozwala sobie głupi ryj ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I mówię to jako ktoś, kto ma wszystkie poprzednie części, które wyszły na PC i wiele z nich kupił w preorderze. Jak chcesz się pośmiać to zajrzyj co się dzieje tutaj:
  • Odpowiedz
dobra przyznaj że kupiłeś jakąś edycję specjalną

@StdPtr: Nie, nie kupiłem. Ogólnie to chyba nawet w żadnego assasina nigdy nie grałem chyba, że gdzieś tam u kolegi. Ja zawsze hitmany wolałem albo price of persia
  • Odpowiedz
@Cztero0404: no to nie wiesz jaki zjazd zaliczyła ta seria, a jednak się wypowiadasz, a to jest akurat patologia. Gdyby ludzie nie kupowali takiego szajsu to i gry by były lepsze i może by wyszedł nowy Tom Clancy'sL Ghost Recon czy Rayman 4. Ludzie zagłosują portfelami ale jest duża szansa, że wreszcie skończy się ich scam.
  • Odpowiedz
  • 12
Nie możecie mieć problemu oto, że ktoś wydaje swoje pieniądze w taki sposób jak mu się podoba xD

@Cztero0404: Możemy i powinieneś nam dziękować.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Spokojnie, to jest bardziej post do heheszkowania niż bycie "bucem". Każdy oczywiście wydaje pieniądze na co chce, a sama ta sytuacja dotyczy wielu czynników, które się na to nakładają. Jak sami wiemy Asasyny od lat "kuleją" poprzez swoje bolączki, zawsze są jakieś kontrowersje, a teraz dodatkowo mamy w Polsce jedne z najdroższych gier na świecie.
loucas - @Cztero0404: Spokojnie, to jest bardziej post do heheszkowania niż bycie "bu...

źródło: {4BBFF0EC-2E04-4CF7-9B42-1BD34335082B}

Pobierz
  • Odpowiedz