Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

#gry #ciekawostki #assassinscreed
@loucas: Przepraszam, ale dlaczego tak uważasz niby? Nie możecie mieć problemu oto, że ktoś wydaje swoje pieniądze w taki sposób jak mu się podoba xD Tym bardziej, że z tego co wiem to jutro jest premiera więc jeszcze niemieliście nawet okazji zagrać
Kij cię obchodzi na co wydaje swoje pieniądze. Napisałbym dosadniej ale płatki śniegu dałyby mi bana.
A i dla jasności. Jako fan tej serii gier nie mam nawet zamiaru piracić tej gry, nie mówiąc o kupowaniu
@Cztero0404: dobra przyznaj że kupiłeś jakąś edycję specjalną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będę z popcornem śledził jak ta firma upada i rozwala sobie głupi ryj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I mówię to jako ktoś, kto ma wszystkie poprzednie części, które wyszły na PC i wiele z nich kupił w preorderze. Jak chcesz się pośmiać to zajrzyj co się dzieje tutaj:
@StdPtr: Nie, nie kupiłem. Ogólnie to chyba nawet w żadnego assasina nigdy nie grałem chyba, że gdzieś tam u kolegi. Ja zawsze hitmany wolałem albo price of persia
@Cztero0404: Możemy i powinieneś nam dziękować.
Strajk as szinobi
Strajk as samu-raj
źródło: {4BBFF0EC-2E04-4CF7-9B42-1BD34335082B}
Pobierz