Wpis z mikrobloga

@kacpervfr chyba starość, sam skręciłem mega kompa jakiś rok temu, ale doskwiera brak czasu na gierki. Z dwa miechy już męczę KCD1 i na dobry tydzień utknąłem w tym klasztorze xD jakoś brak czasu by to ruszyć do przodu ( ͡° ʖ̯ ͡°) a jeszcze do ogrania mam KCD2, Stalkera, Spider Many 1 i 2 i coś się jeszcze pewnie znajdzie xD
  • Odpowiedz
@BigSW: No jeśli nie siądą mu gry od Nintendo to będzie mógł sobie pograć pewnie w masę portów z innych konsol. A w co gra teraz? Pisze przecież że komp mu się kurzy pod biurkiem,akurat switch to świetna sprawa dla ludzi którzy mają mało czasu na granie,albo nie chce im się odpalać kompa czy innej konsoli na 30 minut. Wybudzasz konsole z gierką jednym kliknięciem w momencie w którym skończyłeś,grasz
  • Odpowiedz
  • 0
Kolejne Mario, pokemony i Zelda xD no faktycznie, to jest ta świeżość

@BigSW: a gry na pc i ps/x od 10 lat oferują to samo xD
A tak sobie w łóżku poklikam przed spaniem
  • Odpowiedz
@kacpervfr: Mnie przenośny handheld PC rozleniwił. Powiem tyle, granie w łóżku czy na kanapie rozleniwi cię do końca.
A gry Nintendo są do tego stworzone. Zaczniesz od jakiś starszych gier by zobaczyć jak sobie radzą na urządzeniu, a skończysz na Mario i Animal Crossing ()
  • Odpowiedz
@kacpervfr nie sadze bo na PC masz kupe więcej gier a Nintendo klepie od lat ciągle to samo, do tego ciągle remastery bo na wii u się nie sprzedało. @Setivar wiem bo miałem switcha i granie w porty na switchu(dwójki nie znamy) to dramat dla masochistów. Jak tam eShop działa gorzej niż na androidzie za 5 złotych a porty wołają o pomstę do nieba. @Foxing słucham? A taka nie
  • Odpowiedz
@BigSW: Nie miałem problemów z graniem w kcd,wiedźmina,dooma,red dead'a na switchu,więc nie uważam się za masochiste,jeśli miałem do wyboru ogrywać tytuł na ps5 czy port na switchu to wybierałem switcha.Co do e shopu to masz racje,działa to jak g---o,ale wsumie mnie to nie interesuje bo kupuje tylko fizyki.
  • Odpowiedz
@BornToDie69 to nie lepiej wziąć sobie coś pokroju steam decka? tylko coś mocniejszego jak legion, rog Ally. Wiadomo że bateria to żart ale jak komuś nie przeszkadza granie na kablu to będzie to lepsze rozwiązanie niż taki laptop chociażby
  • Odpowiedz
i w co będziesz grał na tym pstryku 2? Kolejne Mario, pokemony i Zelda xD no faktycznie, to jest ta świeżość Nintendo

@BigSW: Często gry, nie wiele łączy.

Dla porówania masz dwie gry z tytułem Mario.
  • Odpowiedz
@kacpervfr: Żebyś wiedział że starość. Mam dość mocnego PC, PS5 a gram na słabiutkim Switchu ;) Bardzo lubię gry od N, jakoś granie na PC przestało mnie cieszyć, na PS5 to jest taka posucha że ostatnia gra jaką chciało mi się ograć to był Astro Bot. Czekam na Switcha 2 aż będzie można składać preorder i nowy pstryczek wjeżdża na premierę wraz kilkoma nowymi tytułami na start ( o ile
  • Odpowiedz
@Rudz1elec nie musisz mi mówić czym jest Mario w 2d a czym 3d bo każda z nich ograłem wiele razy. Chodzi o sam fakt że nie ma tu żadnej różnorodności a Nintendo może być uzupełnieniem a nie zamiennikiem bo zamyka się drogę do wielu tytułów które nigdy tam nie wyjdą :)

*niewiele - łącznie piszemy jak coś
  • Odpowiedz
@BigSW Mam ROG Ally i Switcha i właśnie ten drugi jest najczęściej u mnie w użytku. Pstryk jest wygodniejszy dzięki swoim mniejszym gabarytom, kiedy od grania na rogalu potrafią mnie boleć łapska po godzinie-dwóch. Niektóre gry jak AC7, Wolfenstein czy DOOM mam na obu platformach, ale ostatecznie je przeszedłem na Nintendo, bo jak pomyślę o tym, że po jakichś 90 minutach grania muszę biec po zasilacz to mnie szlag trafia. Wolę
  • Odpowiedz
@KlejnotSiedlec ja jeszcze rok temu miałem pstryka i nadal z sentymentu zostawiłem sobie 2dsa mimo że miałem 3dsa jak w jakimś 2011 cioci, jej koleżanka z UK przyjechała z dzieckiem, jakieś 6-9 lat i polskiego za grosz nie znał ale miał 3dsa i powiedziałem żeby mi to pokazał, od razu 3dsa zamówiłem xd lubię Nintendo ale porównywanie tego do czegokolwiek innego to hmm, lekko mówiąc głupota

Nikt nie kupuje konsol ninny
BigSW - @KlejnotSiedlec ja jeszcze rok temu miałem pstryka i nadal z sentymentu zosta...

źródło: image_picker_49452D50-38D9-4312-8534-6CF9CFB60E2A-414-0000005949BB0392

Pobierz
  • Odpowiedz