Wpis z mikrobloga

• 1
@atteint: gadżecik jak gadżecik :) niektórym pewnie się przyda
generalnie mi gula skacze jak widzę jakie różne specyfiki mają ehhh nie dla nas poliaków takie smakołyki :(
  • Odpowiedz
@acidd: a co byś z tamtego sklepu chciał zamawiać? bo wszystko co zawiera psylocybinę z automatu jest nielegalne, wyłącznie growkita można zamówić, ale to można również kupić w polskim sklepie, a parę ich jest.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@atteint tak tak, growkity chciałem najpierw zamówić w pl i od tego zaczynałem moje poszukiwania. Ale jak trafiłem na ten niderlandzki sklep to tak kontrolnie się zapytałem.
  • Odpowiedz
@acidd: wydaje mi się, że nie ma większego znaczenia z jakiego sklepu zamówisz growkita, bo jakość / szansa wyrośnięcia raczej wszędzie jest jednakowa. my tu z ziomkami zamawialiśmy często z shroom.it i wszystkie, za wyjątkiem jednego, wyrosły.
  • Odpowiedz
@acidd: bawi mnie dorabianie do grzybów jakiejś grubszej teorii, a zwłaszcza te różne rodzaje grzybów, takie, srakie i owakie ( ͡° ͜ʖ ͡°) kup normalnego growkita na allegro, i bzikaj. Jest jedna substancja w środku, więc skąd i co kupisz, to ma marginalne znaczenie. Byle była psylocybina.
  • Odpowiedz
  • 0
bawi mnie dorabianie do grzybów jakiejś grubszej teorii,

@czemuztak: ale ja chcę sobie dorobić do tego teorię otwierania umysłu! :D Czas w----------a po 100-150 grzybów i tripowania minął jakieś 25 lat temu xD
Teraz chcę jeść po jednym dziennie i zobaczyć czy będzie to miało jakiś wpływ na mnie :)
  • Odpowiedz
@acidd: a to absolutnie nie był atak na Ciebie, tylko na marketing. Nie wiem czy pisząc o "jednym dziennie" masz na myśli mikrodawkowanie, ale jeżeli tak to każdy ma inną ilość, metoda prób i błędów. Ale to pewnie wiesz( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
a to absolutnie nie był atak na Ciebie,

@czemuztak: nie odebrałem tego tak - chill :)

ale jeżeli tak to każdy ma inną ilość, metoda prób i błędów.

@czemuztak: taki mam sprytny plan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz