Aktywne Wpisy

NaglyAtakGlazurnika +136
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta

PorzeczkowySok +171
no zobacz co k---a narobiliście
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest
to ja tego nie zrobiłem
a kto kierowcą k---a jest

źródło: 13220cb0-7fed-11ef-aba9-4f98f849d00e
Pobierz
#narkotykizawszespoko
xD
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-03-19_201924_www.novusfumus.nl
Pobierzgeneralnie mi gula skacze jak widzę jakie różne specyfiki mają ehhh nie dla nas poliaków takie smakołyki :(
@czemuztak: ale ja chcę sobie dorobić do tego teorię otwierania umysłu! :D Czas w----------a po 100-150 grzybów i tripowania minął jakieś 25 lat temu xD
Teraz chcę jeść po jednym dziennie i zobaczyć czy będzie to miało jakiś wpływ na mnie :)
@czemuztak: nie odebrałem tego tak - chill :)
@czemuztak: taki mam sprytny plan ( ͡° ͜ʖ ͡°)