Aktywne Wpisy
cotozazycie +3
Planuje wyjazd na dluzej do Norwegii i na tak dlugo na ile to bedzie mozliwe i oplacalne zabieram samochod z Polski. Mam assistance na 1000km a jestem z Malopolski wiec poza zasiegiem. Pytanie czy jest tu jakis mechanik z okolic Szczecina z ktorym moglbym nawiazac kontakt(na dzisiaj wystarczy jedynie tutaj na wykopie) w razie awarii i potrzeby odstawienia tego samochodu do naprawy?
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #
#mechanika #mechanikasamochodowa #samochody #

wiesiu2 +121
CyberFolks właśnie próbowało "po cichu" podmienić mi pakiet serwera. Budzę się rano, a w skrzynce mail z informacją o kończącej się usłudze i fakturą na 1 099,00 zł netto – za hosting „wp_FLY”, którego nigdy nie zamawiałem. Loguję się do panelu, a tam okazuje się, że zamiast dotychczasowego pakietu za 699 zł netto, nagle mam coś droższego o 400 zł. Tego typu zagrywki kojarzyły mi się dotąd z #homepl czy

źródło: cf
Pobierz
"Kolejny raz to samo", "odgrzewany kotlet w innym settingu", "typowa rozwleczona gra ubi na 500 godzin z masą znajdziek", "żadnych rewolucyjnych zmian"
Jak czytam takie wysrywy mam zawsze przed oczami osoby które odpalają komedię romantyczną z Adamem Sandlerem i potem mają pretensje że obejrzeli komedie romantyczną z Adamem Sandlerem xD W obu przypadkach wiesz czego się spodziewać, a ludzie i tak udają zaskoczonych niczym kierowcy których co roku zaskakuje zima xD Zdradzę wam tajemnice ale jest masa osób które grają w każdego AC który wychodzi i chcą dostawać to samo bo im się to PODOBA (dzisiaj zakazane słowo). Wiedzą co dostaną i tego oczekują i nie chcą rewolucji. Tak samo fani FIFY czy CoDa.
I tak, ja też lubię komedię z Sandlerem, bo zawsze wiem czego od nich oczekiwać - debilnego humoru w sam raz na odmóżdżenie się w kiepski dzień. Nikt się nie czaruje że to filmy oskarowe, tak samo jak nikt się nie czaruje że AC będzie materiałem na grę roku. Kolejna tajemnica - przy grach np. 6/10 też można się dobrze bawić.
Mam wrażenie że ludzie dzisiaj nie potrafią po prostu czerpać przyjemności z grania. Jak gra nie jest 10/10 to jeszcze trzeba się tłumaczyć z tego jak się spędza własny czas i jak się wydaje własne zarobione pieniądze xD
A nowy AC kupił mnie samym settingiem bo wypełnia lukę w gatunku skradanek ninja i mam na przykład wywalone że Ghost of Tsushima może być lepszą grą o samurajach pod względem klimatu, mechanik czy fabuły, ale nie można tam grać shinobi, więc wybieram gorsze AC bo bardziej do mnie trafia. A wspominam o tym dlatego że niektórzy nie pojmują że ludzie mają naprawdę bardzo indywidualne powody by sięgać po konkretny produkt i nie kierują się tylko ocenami. Tak jest z grami, filmami, ze wszystkim. Jak jesteś wielkim fanem Batmana to wybierzesz średni komiks o Batmanie, a nie zwycięzcę nagrody Eisnera który kompletnie cię nie interesuje, ale ma LEPSZE OCENY xD
Cytując klasyka: A MI SIĘ PODOBA
Do zobaczenia jutro w Japonii (ʘ‿ʘ)
(tak, to ja dzwonię)
No było jeszcze coś takiego jak Aragami i podobno jest nawet okej.
@ladykagami: Chyba nie taka masa skoro firma jest na krawędzi bankructwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie mogłoby być to obojętne gdyby nie to że takie działania tylko nakręcają ich i inne firmy aby się nie starać bo po co.
Za taką ceną, krętactwo, pakiety czy waluta do gry singiel jest tylko jedno miejsce na wysypisku.
@ladykagami: Dla tego właśnie nie rozumiem takiego j#b@n!@ tej gry. To trochę tak jakbyś co roku przychodząc na rodzinny obiad 24
@ladykagami: Przede wszystkim obecnie bardzo duży problem jest taki, że odnośnie gier ludzie nie mają totalnie własnego zdania i gustu. Dziś ludzie nie oceniają sami gier tylko ich ulubiony youtuber/streamer mówi to
Sam byłem wielkim fanem AC ale odbiłem się od Valhalli (odyssey przeszedłem) i chciałem jakiejś rewolucji na miarę Unity (zmiana silnika, inna wspinaczka, historia), a dostałem g---o w pięknym papierku... Gdzie był moment na "zmianę" jak nie w w Japonii, która była oczekiwana od X lat?
Czy Ubisoft robi
@bartekppp: Ogólnie żeby nie było, dla mnie stworzenie gry w średniowiecznej Japonii z czarnym samurajem gdzie przygrywa ci rap bodajże to jest jedno wielkie XD Nikt ci się nie każe dawać nabierać.
Pomyśl sobie, misja poboczna gdzie zbierasz wyposażenie (zbroję jak w 2) i poznajesz historię Japońskiego potomka Altaira/Ezio
Nie mniej życzę dobrej zabawy po spędzeniu w tej grze tych 15-20h+ bo początki w AC zawsze są fajne dopiero później wychodzi szydło z worka.
1 - Origins była genialna poziom Baldurs Gate 3 potem tylko gorzej więc flamie/hejtuje w necie kolejne części licząc że to do twórców dojdzie i zrobią Dragon Age 5 na poziomie 1 części :D
@ladykagami: czyli czepiasz się tego, ale jak sam mówisz będziesz grał pierwszy raz w nową formułe? ok konsument xD
A nowe projekty ubisoftu bez sukcesów to się zesrało wszystko po 2021 ( ͡° ͜ʖ ͡°)