Wpis z mikrobloga

Hej mam do pomalowania mieszkanie z krzywym sufitem (wielka płyta ) , pytanie co z tym zrobić, czy to odciąć czy malować ścianę bez odcięcia sufitu, co uważacie kreska jest zrobiona od poziomu różnica jest dobre 3cm #remontujzwykopem #budownictwo #remont
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miszza123: jak mi koles wymienial rurki z gazem to przypadkiem znalazla sie odpowiedz na Twoje pytanie.

Jak w przedpokoju puscil rurke i ja to zaobaczylem to zglupialem. Pytam go co on wlasciwie odwalil?
Rurka wzgledem drzwi krzywa jak diabli. A on przyklada poziomice a tam idealny poziom :DDD na szczescie rurka nad sufitem wiec wyjebongo.

No ale przebil sie do kuchni i mial zejsc w dol. I mnie wola: Chce pan
  • Odpowiedz
  • 1
@darek-jg czyli zrobić sobie na ścianie powiedzmy 3-5 punktów na równej wysokości czyt np 5cm od sufitu i zrobić równą kreskę ewentualnie naddajac w tych miejscach po centymetrze na punkt ?
  • Odpowiedz
@Miszza123: powiem krótko, szkoda czasu na p---------e w jakieś punkciki, linie i poziomice skoro sufity są krzywe. jest tylko jedno rozwiązanie, którym jest wałek pic rel. robi równą odcinkę kilka mm od sufitu i dla oka wszystko jest bajka
szybki96 - @Miszza123: powiem krótko, szkoda czasu na p---------e w jakieś punkciki, ...

źródło: shopping

Pobierz
  • Odpowiedz