Aktywne Wpisy

Lenalee +41
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +122
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
źródło: 483874922_675244225182418_2061865817844055078_n
Pobierz@Soothsayer: jak żeś zamówił jakiegoś omleta czy innego tosta zamiast kurczaków to nic dziwnego xd
Jakie są w smaku?
Nigdy ich nie próbowałam bo zawsze wybieram 2x lub ten w lawendowym kolorze
źródło: Screenshot_2025-03-19-20-00-15-343_org.mozilla.firefox
PobierzSmacznego na zapas
Potwierdzam.
Polecam też sekretny hack -wrzucić ser burrata pod koniec.
Przyjaciel mi podarowal serową, więc podszedłem do tego jak do normalnej zupki i kuzwa - ale to gowno piecze!!
PS Czy tylko dla mnie ten makaron jest naprawdę przeciętny?