Aktywne Wpisy

greg_uk +10
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

lukija +1
lubię oglądać filmiki o siostrach zakonnych jak się modlą jak wygląda ich dzień i jak mój chłop ze mną zerwie to na pewno pójdę do zakonu
Napisałoby się co powinno się zrobić z politykami, bogaczami i generalnie ludźmi u władzy, ale wolności słowa nie ma.
Rozwalić kraj tylko, nażreć się i utuczyć na normalnych ludziach, a potem w dupie wszystko mieć, bo zero konsekwencji zostanie wyciągniętych wobec tych pasożytów.
Ludzkość w ogóle powinna zniknąć, parszywy gatunek. Tyle lat się to wszystko kręci, a ciągle wojny, gwałty, ucisk i tak dalej.
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie szans na normalne koegzystowanie w przyzwoitych warunkach. Zawsze ktoś będzie wykorzystywał innych, eh.
#przegryw #depresja
Ekstrawersja, dynamiczność, brak sumienia i wstydu, więc po trupach do celów, żeby wygodnie na stołku zasiąść i mieć wszystko gdzieś.
@Whirrun: Wracałem dzisiaj z urzędu gdzie kobita która jeszcze 2 lata była by 5 stanowisk pode mną miała na mnie używanie bo zdrowie mi siadło i teraz musiałem być i nich petentem. Dosłownie te same wnioski mam do teraz