Wpis z mikrobloga

Się poczytało na głównej o sytuacji w kraju (o starzejącym się społeczeństwie) i w--------e dla chłopa.
Napisałoby się co powinno się zrobić z politykami, bogaczami i generalnie ludźmi u władzy, ale wolności słowa nie ma.
Rozwalić kraj tylko, nażreć się i utuczyć na normalnych ludziach, a potem w dupie wszystko mieć, bo zero konsekwencji zostanie wyciągniętych wobec tych pasożytów.

Ludzkość w ogóle powinna zniknąć, parszywy gatunek. Tyle lat się to wszystko kręci, a ciągle wojny, gwałty, ucisk i tak dalej.
Nie było, nie ma i nigdy nie będzie szans na normalne koegzystowanie w przyzwoitych warunkach. Zawsze ktoś będzie wykorzystywał innych, eh.

#przegryw #depresja
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Whirrun: ostatnio pisałem posta, ale usunąłem bo szkoda strzępić ryja, mianowicie: ciekaw jestem czy do polityki i władzy idzie jedynie pewny typ człowieka, będący całkowitą szmatą. Czy może polityka i władza tak szybko łamie kręgosłupy, iż nawet jeżeli idziesz tam z silnym charakterem i chęcią czynienia dobra, to szybko rozbijasz się o system
  • Odpowiedz
  • 1
@Zoriuszka: Ja myślę, że szmaty tam idą. Tu z okolic są tacy młodsi ode mnie co się pchają już w politykę, jeżdżą na jakieś spotkania, się kręcą koło polityków i to typ ludzi co sprzedaliby cię ot tak.
Ekstrawersja, dynamiczność, brak sumienia i wstydu, więc po trupach do celów, żeby wygodnie na stołku zasiąść i mieć wszystko gdzieś.
  • Odpowiedz
Ludzkość w ogóle powinna zniknąć, parszywy gatunek.

@Whirrun: Wracałem dzisiaj z urzędu gdzie kobita która jeszcze 2 lata była by 5 stanowisk pode mną miała na mnie używanie bo zdrowie mi siadło i teraz musiałem być i nich petentem. Dosłownie te same wnioski mam do teraz
  • Odpowiedz