Wpis z mikrobloga

Mam starą lodówkę ok 180cm. Pomyślałem dzieci rosną. Kupię większą 204cm. Będzie więcej półek.
Ale się zdziwiłem jak się okazało że różni je tylko ta jedna szuflada.

No i pytanie bo większa lodówka wiąże się z małą demolką w mieszkaniu.

Warto?
#gotujzwykopem #pytanie
Slwk_1 - Mam starą lodówkę ok 180cm. Pomyślałem dzieci rosną. Kupię większą 204cm. Bę...

źródło: IMG_20250319_162715

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sl_w_k_1: ja to o-------m, kupiłem sobie do zabudowy taka lodówkę jak miałem wolnostojąca, zakładałem że będzie tyle samo pojemności, właściwie nie zakładałem bo o tym nie myslalemxD
Teraz mam stara w spiżarni przy kuchni a nowej używam jak jakiś większy grill się szykuje do chłodzenia napojów.

A co do pytania, nie wiem, jak ratuje Cię ta szuflada to kup, jak nie to myśl o czymś szerszym.
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1: nigdy nie byłem w Krakowie,w letni urlop planuje zamiast wyjeżdżać gdzieś za granicę zrobić taki spontaniczny tour po Polsce, w sensie mamy plan na pierwszy dzień a stamtąd gdzieś pojedziemy i tak się planujemy z tydzień bujać. Jak zagna mnie do Krakowa to się zgłosze po moja oranżade ;)
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1: wątpie że trafię w okolice Krakowa, bo wyjeżdżam spod Kalisza na kierunek Poznań/Gniezno a następny punkt, postulowany przez żone to Malbork/Gdańsk, dalej nie wiem, ale jakbyśmy wybrali wzdłuż Wisły na południe to może w końcu ten Kraków zobacze, aż wstyd w sumie, chłop po trzydziestce a nie widział Wawelu na własne oczy.
  • Odpowiedz
@Sl_w_k_1 Przyznaj się chciałeś żeby dzieci nie sięgały wszędzie, ale żonie chcesz zakup uargumentować poleceniami z internetów ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Ja przejżał bym kilka modeli i cos brał jeśli twoja rzeczywiście twoja już nie wystarcza.
  • Odpowiedz