Wpis z mikrobloga

@agahej: ej, ale serio. Rozumiem, że sobie tu z Dupaczity szydzimy. Zasługuje na to jak mało kto. Ale co trzeba mieć w głowie, żeby pisać do idiotki z programu randkowego, życząc jej śmierci? Czegokolwiek by w tym programie nie robiła. Dziwny jest ten świat.
  • Odpowiedz
  • 33
@agahej Zasłużyła sobie xD (musiałam).
Przypominam, że sama mówiła, że traktuje ludzi tak, jak sama chce być traktowana, więc.... tak... jakby...jest tak, jak chciała xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@Null84 też tego nie czaje. To że ktoś nazywa ją wielką dupą a życzy śmierci to różnica. Ale do Klauno też przecież tak pisali
  • Odpowiedz
  • 2
@Null84 To prawda, ale też czytałam że ludzie grozili śmiercią babce, która użyczyła twarzy znienawidzonej postaci z TLOU2 (gra). Bo postać była zła, więc kobieta której twarz nosiła zasłużyła na najgorsze w oczach niektórych. To było jest i będzie i myślę, że tymi groźbami nie ma co się przejmować, ostatecznie tamtej kobiety nikt nie zabił, a była dużo bardziej znienawidzona niż taka malutka nataszka. ¯_(ツ)_/¯
I proszę nie piszcie mi, że
  • Odpowiedz
@Null84: jasne że to przeginka ale nie jest to pierwszy sezon i powinna zdawać sobie sprawę z czym to się wiąże. Ona za to opowiadala że ma w dupie komentarze ludzi i ich nie czyta, więc o co chodzi? Jak ma w dupie to ma w dupie, dupę ma wielką to się zmiesci
  • Odpowiedz
@agahej @Null84 mnie wnerwia, że teraz wszyscy mają cudowne przebudzenie " oj, jakie to zachowanie było okropne" przy czym nie kiwnęli palcem będąc tam na miejscu - i przysłuchując się. No i dlatego moralizowanie " czym różnicie się od niej..." ....
  • Odpowiedz
@agahej: rynce opadają.
10 sezon.
Dalej najważniejsze to nakupić szmat u chińczyka,a nie pomyśleć co chce sobą pokazać,czego nie chce itd.
Wnioski wyciągają PO,jak im zostaną palcem błędy wytknięte.
  • Odpowiedz