Aktywne Wpisy

Salido +1558
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:

źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +280
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia

źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz
Siema, działają na was te hempshoty ? przeglądam wykop ale z wielu postów o niczym jest tylko pare konkretnych a często są ze sobą sprzeczne
próbuje znaleźć jakieś rzetelne informacje na temat najlepszego hempshot'a, sam próbowałem greenout, zgodnie z zaleceniami wypiłem pierw z 20ml, po godzinie 30ml a potem 50 ml do końca i dopiero wtedy coś mnie zaczęło ruszać. Z kolei żelki po paru dniach nie zadziałały w ogóle
Wróciłem niedawno z Holandii, przed wyjazdem zrobiłem 5 dni przerwy i w polsce kolejne 5 (w holandii paliłem z 1-2g dziennie przez pare miesięcy) i nie wiem czy to kwestia tolerancji czy te shoty nie są tego warte.
Szukam jakieś alternatywy dla suszu, nie chce recepty, moje płuca mają wystarczająco smoły i susz jest dla mnie bardziej problematyczny w użyciu. Próbowałem dziś w Polsce vape 10-OH-HHCP firmy canntropy zamówionego z Czech, ale nie dał nic prócz bólu głowy, a HHC w holandi normalnie mnie kopało. Może macie jakieś sprawdzone strony i alt-kannabinoidy ?
Nie potrzebuje umoralniania, wypowiedzi o zagrożeniach ze strony czy to shotów czy syntetycznych kannabinoidów w vape, jestem dorosły i świadomy ewentualnych zagrożeń i nie robię tego od wczoraj.
Dodam jeszcze, że szukam czegoś do wyczillowania raz na jakiś czas, nie codziennej masakracji.
@Eskacz: to w takim razie się nie dziwię, że szot konopny w ledwo cię posmyrał. Tolerancja zrobiła swoje.
@Eskacz: mogą wysłać ci coś ciekawego na priv
@Artok poratujesz czymś ciekawym jeszce jedną osobę?
Mam wrażenie, że oni to tak produkują, żeby w razie mocniejszego produktu mieć zabezpieczenie prawne, że to w sumie tylko jedna partia