Wpis z mikrobloga

#hempshot #shotkonopny #greenout #pytanie #vape #kannabinoidy #weedvape

Siema, działają na was te hempshoty ? przeglądam wykop ale z wielu postów o niczym jest tylko pare konkretnych a często są ze sobą sprzeczne

próbuje znaleźć jakieś rzetelne informacje na temat najlepszego hempshot'a, sam próbowałem greenout, zgodnie z zaleceniami wypiłem pierw z 20ml, po godzinie 30ml a potem 50 ml do końca i dopiero wtedy coś mnie zaczęło ruszać. Z kolei żelki po paru dniach nie zadziałały w ogóle

Wróciłem niedawno z Holandii, przed wyjazdem zrobiłem 5 dni przerwy i w polsce kolejne 5 (w holandii paliłem z 1-2g dziennie przez pare miesięcy) i nie wiem czy to kwestia tolerancji czy te shoty nie są tego warte.

Szukam jakieś alternatywy dla suszu, nie chce recepty, moje płuca mają wystarczająco smoły i susz jest dla mnie bardziej problematyczny w użyciu. Próbowałem dziś w Polsce vape 10-OH-HHCP firmy canntropy zamówionego z Czech, ale nie dał nic prócz bólu głowy, a HHC w holandi normalnie mnie kopało. Może macie jakieś sprawdzone strony i alt-kannabinoidy ?

Nie potrzebuje umoralniania, wypowiedzi o zagrożeniach ze strony czy to shotów czy syntetycznych kannabinoidów w vape, jestem dorosły i świadomy ewentualnych zagrożeń i nie robię tego od wczoraj.

Dodam jeszcze, że szukam czegoś do wyczillowania raz na jakiś czas, nie codziennej masakracji.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@atteint: Nie mam u siebie łatwego dostępu do recept, byłoby to dla mnie uciążliwe i mało opłacalne żeby ogarniać recepty i susz by zapalić raz na 1/2 tygodnie.
  • Odpowiedz
w holandii paliłem z 1-2g dziennie przez pare miesięcy

@Eskacz: to w takim razie się nie dziwię, że szot konopny w ledwo cię posmyrał. Tolerancja zrobiła swoje.

Szukam jakieś alternatywy dla suszu, nie chce recepty

@Eskacz: mogą wysłać ci coś ciekawego na priv
  • Odpowiedz
  • 0
@Artok: Pewnie, chętnie podeślij jak masz coś ciekawego. Jak paliłem, to edibles miało na mnie słabe działanie, 300 mg żelek czułem jak mniejsze bongo. Za to po pół roku przerwy od zioła 120 mg tych samych żelek mnie zniszczyło dlatego czułem, że przy shotach może to być właśnie kwestia tolerancji. Dlatego szukałem jakiegoś vape bo robienie miesiąca detoxu by się przekonać jest nudne hehe.
  • Odpowiedz
@Eskacz daruj sobie wynalazki z Czech, oni ci chwilę wynajdują coś nowego, potem to banują, I znowu coś wynajdują, i tak w kółko.
@Artok poratujesz czymś ciekawym jeszce jedną osobę?
  • Odpowiedz
  • 0
@f-kekonia: Właśnie takie mam wrażenie, że dostałem jakiś zalegający odrzut z magazynu, bo jak czytałem opinie, ludzie mówili, ze działa bardzo dobrze, a wczoraj po wejściu na stronę większość tych "super" kannabinoidow nie jest już dostępnych do kupienia. Jakby się tego ostatnio pozbywali za wszelką cenę. Dziękuje za opinie
  • Odpowiedz
@Eskacz: u mnie nawet bez tolerancji z tymi shotami to jest loteria jak totolotek. Wydaje mi się, że jedne partie tego samego produktu są mocniejsze od innych. I jak jeden shot coś porobi, to kolejny co najwyżej smyrnie a i tu się człowiek zastanawia, czy to nie placebo.
Mam wrażenie, że oni to tak produkują, żeby w razie mocniejszego produktu mieć zabezpieczenie prawne, że to w sumie tylko jedna partia
  • Odpowiedz
  • 0
@Dziennik_Raszejski: No miałoby to też jakiś sens, widziałem artykuły o za mocnych partiach. Swoją drogą kij wie jak oni odmierzają tę zawartość kannabinoidów, w składzie jest niby olej z nasion konopi, co wykluczałoby thc, a jednak zarzekają się, że THC tam jest, więc albo to przykrywka żeby nikt się nie przyczepił a tak naprawdę używają zwykłego oleju z kwiatów, albo dodają je oddzielnie z jakiś destylatów, które same w sobie
  • Odpowiedz
@Eskacz: spoko tylko pamiętaj przedstawiłem Ci moje doświadczenie. Pamiętajmy że każdy reaguje indywidualnie ale przyznam że kiedyś mieszkałem w Holandii więc wiem jak smakuje prawdziwe THC. I GreenOut według mnie jest najlepsza alternatywą ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@naemeryturze87: Wiadomo, ale widzę że mamy podobne spostrzeżenia, tym bardziej jeśli próbowałeś holenderskich edibles i wiesz jak ma to na prawdę działać haha. Widziałem sporo opinii osób niedoświadczonych na temat hemp shotow I po ich opisach, miałem właśnie wrażenie, że chyba nie do końca nawet wiedzą co powinni po tym poczuć. I jak interpretować ich zdaniem "głęboko relaks", bo głęboki relaks to mogę mieć I bez THC. A wiadomo, że
  • Odpowiedz
@Eskacz: Testowałem chyba kiedyś eliksir panoramixa i w porównaniu do greenout jest zwyczajnie słabe. Teraz korzystam z green caps od dutch theraphy bo łatwiejsze w stosowaniu i przechowywaniu. Działa tak samo dobrze: 1-2 kapsułki i po godzinie jest fajnie ale czas po którym wchodzi to kwestia indywidualna
  • Odpowiedz