Aktywne Wpisy

W październiku się kończy wsparcie dla Windowsa 10.
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Osobiście sam nie wiem co zrobię, rozważam opcje Mac lub Linux.
Nie zostanę przy nieaktualizowanym systemie, a Windows 11 to dla mnie potworna padaka.
#linux #windows #microsoft #pcmasterrace #komputery
Co zrobisz w październiku?
- Windows 11 34.2% (137)
- Zostanę przy nieaktualizowanym Windows 10 39.4% (158)
- Linux 15.7% (63)
- Mac 10.7% (43)

uncle_freddie +377
Barcelona 2 - 0 Borussia; Robercik Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/3bb19519
#mecz #golgif #fcbarcelona #golgifpl #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/3bb19519
#mecz #golgif #fcbarcelona #golgifpl #ligamistrzow

źródło: b2r
Pobierz
trochę nieśmiało piszemy ten post, bo wiemy, że grunt na wykopie jest dość grząski i niepewny - szczególnie dla zielonek i domorosłych biznesmenów. Ale kiedyś trzeba wystartować. Więc startujemy. Mamy nadzieję, że przyjmiecie nas tutaj życzliwie, bo szczerze mówiąc, mega liczymy na Waszą moc...
Do rzeczy: wystartowaliśmy właśnie z nowym sklepem, których w internecie jest już pełno. Czym się wyróżniamy? Niczym tak właściwie...
Pare lat działaliśmy na Allegro, ale przy aktualnych prowizjach i ich tajemniczych algorytmach nie jest to już dłużej do udźwignięcia. Dlatego chcemy spróbować robić to dalej, ale na własnej platformie.
Więc po paru tygodniach przygotowań chcemy Was zaprosić do naszego nowiutkiego sklepu TECHLO.PL
(jak na anonkowy sklep bez udziału wielkiego kapitału, to domenka całkiem legitna, musicie przyznać ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Mamy w ofercie głównie tanie gadżety, sprzęty Xiaomi, jakieś opaski do smartwatchy i inne pierdoły. Może akurat coś by się Wam spodobało, wtedy śmiało kupujcie, a w 24 godziny będziecie to mieli u siebie. A, i do paczuchy dołączymy jeszcze specjalnie dla Was liścik-laurke, więc jest się o co bić.
Ogólnie to możecie śmiało szturmować sklepik, serwery są stabilne, powinny wytrzymać ten ogromny ruch typowy dla nowych sklepów internetowych, które dopiero co startują i nie wyróżniają się zupełnie niczym szczególnym. Zapas kartonów i taśmy też mamy, magazyn pełny pod w gotowości. Kurierzy też poinformowani, że czekają ich nadgodziny.
Wiemy też, że wypadało by zrobić jakieś #rozdajo więc robimy #rozdajo. Ale takie sensowne rozdajo, co może ratować życie, chociaż wiemy, że pewnie wolelibyście mieć wybór, albo po prostu dostać jakiegoś gadżeta. Ale póki co, jedyne co możemy zrobić, żeby już pierwszego dnia nie pójść z torbami, to sprezentować kupon zniżkowy na nasz detektor tlenku węgla.
Kod brzmi: BezpiecznyWykopBezCzadu
Wpisując kod w koszyku dostaniecie nasz czujnik w cenie 89 zł + darmową wysyłkę. Mamy nadzieję, że komuś się przyda!
Link do czujnika tutaj >
Anyway, jeszcze jedna rzecz. Dopiero startujemy, więc będziemy też mega wdzięczni za podpowiedzi i informacje, jeśli znajdziecie jakiś błąd na stronie albo niedoróbkę. Nie mamy teamu programistów, sami we dwójkę ogarniamy wszystko, więc na ładne maile, newslettery i inne fajerwerki przyjdzie czas. Póki co możemy zagwarantować, że w każde zamówienie włożymy całe serducho i wyślemy je tak, jak dla naszych mam. Albo taty.
Dajcie plusa na zachęte...
Dzięki za pomoc i dobrego dzionka!
Michał i Bartek
Czyli całe Techlo.pl
#rozdajo #cebuladeals #promocje #sklepyinternetowe #wykopefekt
źródło: Techlo_banner
Pobierz@Techlo_pl: podpowiem, że na tagu się #rozdajo się rozdaje a nie rabatuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Techlo_pl: To źle myśleliście. Usuńcie konto.