Wpis z mikrobloga

#hotelparadise qwa oglądałam wszystkie sezony, też też oglądam nie powiem. Ale po odcinku tego patusiarstwa jestem zyebana jak koń po westernie i nie mam siły już komentować co się tam odwala. Cały dzień zajmuje mi dochodzenie do siebie, by rano te krzyki,afery koperkowe, patusiarstwo znów mnie wymęczyło. Nie, na komentarze już mi brak sił. Ciężko się ogląda, oj dawno nie było tak słabego castingu.
Bo podobają mi się nowe zasady i to, że nie mogą być pewni niczego, nie mogą się do niczego przygotować, nie mogą kombinować jak we wcześniejszych edycjach, bo nie wiedzą co ich czeka. Podoba mi się nowa prowadząca. Podoba mi się miejsce, na nawet Panowie z obsługi hotelu. Ale ekipa jest tak patologiczna, że wieczorem nawet imprez nie ma i barman siedzi na tyłku. Wolą się kłócić, wyzywać niż miło spędzić czas.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@psingwina ja nie dałem rady. Zawsze traktowałem HP jako tania lekka rozrywkę. Ale to się dobrze oglądało i śledziło dramy. Tylko wcześniej to trzymało minimum poziomu. Ten sezon dla mnie jest tak tandetny i patusiarski że go nie oglądam z korzyścią czasowa dla mnie.
  • Odpowiedz