Aktywne Wpisy

wesola_loserka +99
Razem z mężem ulegliśmy namowom naszych rodziców i zrobiliśmy sobie 3 dzieci. Teraz zaczęły się problemy, bo rodzice obiecywali pomoc finansową i opiekę, żebyśmy mogli normalnie żyć i teraz się z tego wycofują. Czujemy się oszukani i myślimy o pozwaniu ich do sądu. Co myślicie?
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#demografia #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

ItsyBitsyPajonk +212
Nitka na najsmaczniejsze długopisy do obgryzania. Ja zacznę. Klasycznie - długopis BIC.
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy
Najlepszy aromat i stosunek jakości obgryzania do ceny. Dodatkowym atutem jest zatyczka, którą można gryźć osobno.
#glupiewykopowezabawy

źródło: bic
Pobierz
Bo podobają mi się nowe zasady i to, że nie mogą być pewni niczego, nie mogą się do niczego przygotować, nie mogą kombinować jak we wcześniejszych edycjach, bo nie wiedzą co ich czeka. Podoba mi się nowa prowadząca. Podoba mi się miejsce, na nawet Panowie z obsługi hotelu. Ale ekipa jest tak patologiczna, że wieczorem nawet imprez nie ma i barman siedzi na tyłku. Wolą się kłócić, wyzywać niż miło spędzić czas.