Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +142

Zwierz33 +7
Co myślicie o zawodzie barbera, fryzjera męskiego ?
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i

źródło: barbershop-retro-poster-barber-shop-beard-shaving
Pobierz
Chcesz kupić pralkę, lodówkę, telefon, samochód? Przecież wystarczy napisać maila kilku sklepów/pojechać do ich salonu i zapisywać w excelu ¯\(ツ)/¯
Źródło: https://www.linkedin.com/posts/wojciech-gil_moja-opinia-na-temat-jawno%C5%9Bci-cen-mieszka%C5%84-activity-7308061627411525632-I_bY
#nieruchomosci #hehszki
źródło: image
PobierzTo skoro to tak działa, że wysyłasz maial i masz odpowiedź z cenami - to po co wysyłać maile, czemu tego nie ma na stronie? Bo cytuje "nie zbudujemy bazy klientów" - a od kiedy pytanie o ceny kwalifikuje to statusu klienta?...
PZFD powinno w tym momencie rozbić bank (skoro i tak rekomendują jawność cen) i napisać do autorów z prośbą o podpięcie się pod ich systemy CRM i publikowanie cen na deweloperuchu - zawsze to kilkanaście tysięcy złotych zaoszczędzonych na rynekpierwotny czy otodom.
Chyba nic nowego - ostatnie zdanie jest najlepsze zdanie. Zapewne chodziło mu o incydent kałowy i wywołanie rozgłosu xD
źródło: image
Pobierzźródło: image_picker_5C4E11FF-0084-42A1-848C-DE8A5BF6E8F1-9483-00000537CE37D870
PobierzDla mnie to aż bije emocjami żeby nie powiedzieć desperacją. Od razu widać, że poważny człowiek z obiektywną i szczerą opinią:)
źródło: temp_file6308329562128006364
PobierzCo mu da, że będę w bazie jak już kupię mieszkanie, albo stwierdzę, że w sumie na żadne mnie nie stać. Będzie kolejnym kimś kto mi n--------a spam przez telefon i maile. A na takich dzbanów nic nie działa, nawet jak numer zablokujesz to karty zmieniają xD