Wpis z mikrobloga

Ledwie 14 godzin temu pisałem tutaj, że w Konfederosji panuje jakiś kult Dudy, jest on dla nich dosłownie półbogiem i wyrocznią. Teraz Tusk odpowiedział na list Dudy, pozwalając sobie na uszczypliwości. Kto jako pierwszy przybiegł w obronie Dudy? Oczywiście piesek Memcen poszczekać na Tuska xD

#polityka #4konserwy #neuropa #konfederacja #bekazpisu
Gours - Ledwie 14 godzin temu pisałem tutaj, że w Konfederosji panuje jakiś kult Dudy...

źródło: IMG_5395

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kto jako pierwszy przybiegł w obronie Dudy? Oczywiście piesek Memcen poszczekać na Tuska xD

@Gours: Ja wiem czy on broni Dudę, bardziej wymienia rzeczy które zostały zrobione z pominięciem prawa przez obecny rząd.
  • Odpowiedz
@Gours: Niestety Wipler Junior ma rację. A tamte 2 to bezczelne kanalie. Wipler Junior dopiero będzie miał szansę się tak zeszmacić. Dlatego jak głosuje to na Brauna. A tan na serio to nie głosuje bo to już współdział w legitymacji kradzieży i grabieży jak też w depopolucji kraju i narodu.
  • Odpowiedz
  • 131
@Gours: Kto powie Sławkowi, że przejęcie TVP zostało przez uznane za legalne, izba SN, o której mowa jest kwestionowana przez trybunały europejskie, a wyroki TK są wadliwe przez skład sędziowski?
  • Odpowiedz
  • 2
@arais_siara: mnie nie chodzi o treść, choć oczywiście on kłamie, bo np. przejęcie TVP było legalne, zmiana prokuratora też. Niepublikowanie wyroków to dobra decyzja, nie powinno się ich uznawać. I nie ma żadnego wybiórczego uznawania wyroków SN. Nie było żadnego oświadczenia: „publicznie oświadczamy, że uznajemy wyrok SN w sprawie stwierdzenia ważności wyborów”. To propaganda Konfedepisu, że tak niby było.

@Koziom to nie ma sensu
  • Odpowiedz
@arais_siara: co do prokuratury: z pominięciem prawa to mianował pis swojego prokuratora krajowego, co dało furtkę do stwierdzenia nieważności jego powołania
  • Odpowiedz
@Gours: kpina to jest Mentzen udający eksperta od szczepionek, globalnego ocieplenia a teraz autorytet prawny..., jedyne na czym się zna to omijanie podatków żeby inni składali się na budżet państwa tylko nie on
  • Odpowiedz