Aktywne Wpisy
matus112 +414

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Raime +97
I niech mi ktoś powie, że niektóre te pytania nie mają na celu udupić ludzi.
Ewidentnie dają do zrozumienia, że możesz na pałę jechać jak tylko widzisz zielone nie zważając na to co dzieje się przed tobą na pasach. Jest jasno napisane "czy w TEJ sytuacji"... gdzie tutaj logika? mam wjechać na ludzi bo mam zielone czy o co tutaj chodzi? autorowi tych pytań i odpowiedzi to chyba jakieś badania psychologiczne by
Ewidentnie dają do zrozumienia, że możesz na pałę jechać jak tylko widzisz zielone nie zważając na to co dzieje się przed tobą na pasach. Jest jasno napisane "czy w TEJ sytuacji"... gdzie tutaj logika? mam wjechać na ludzi bo mam zielone czy o co tutaj chodzi? autorowi tych pytań i odpowiedzi to chyba jakieś badania psychologiczne by

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 100719
Pobierz
Opcja 1 – jedna ściana zabudowy + szeroka wyspa na 120 cm (lub mniej), długa na 180 cm. Przejścia wokół wyspy 120 cm. Można przejścia zmniejszyć i wyspę wydłużyć.
Opcja 2 – bez wyspy, jakiś taki zawijas. Przejścia 120 cm.
Gdzie w tym salono-kuchni upchać jakiś stół jadalny?
#kuchnia #architektura #architekturawnetrz #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #nieruchomosci
Która kuchnia wariacie?
źródło: Screenshot 2025-03-19 at 13.29.29
Pobierzźródło: Screenshot 2025-03-19 at 13.29.36
Pobierzgłębokość szafek 60 cm, a głębokość wyspy 120 cm
Teraz masz "zamknieta" kuchnie (wejscie 80x200 lub zostaw o szerokosci 80cm i tak do sufitu) - jasna bo masz okno. blaty po obu stronach z szafkami/szuflladami pod blatami i wiszace na scianie nosnej (tej od sasiada, u