Wpis z mikrobloga

@ggs-hg: i zaręczam Cię, że wśród tych 50 odpowiedzi na Twojego maila będą takie w stylu:

Dziękujemy za zainteresowanie, zapraszamy do budy (znaczy biura) sprzedaży, gdzie przedstawimy kompleksową ofertę, zaproponujemy korzystne finansowanie i omówimy opcje wykończenia pod klucz w jednym z trzech oferowanych standardów: gównianym, kartonowym i jako-tako-ale-drogo. Biuro mieści się w pordzewiałym kontenerze przy bramie budowy, parking płatny 5 PLN/h, gotówką, również w biurze sprzedaży.

A człowiek chce tylko
  • Odpowiedz
@editores: ty tak serio, czy tylko udajesz?

Chłop jednym trikiem przyspieszył kupno wszystkiego, po co widzieć cenę czegokolwiek, przecież w danym mieście wszystko kosztuje tyle samo.
  • Odpowiedz
@abwgd: Mieszkanie to nie bułki. Nie kupujesz ich gdziekolwiek i codziennie. Jeżeli interesuje mnie konkretna lokalizacja, to ile jest budów w okolicy - jedna, trzy?
Jaki masz problem z zadzwonieniem do biura sprzedaży? Wymyślacie problem, KTÓRY NIE ISTNIEJE.
Poza tym co z tego, że będziesz miał na stronie cenę. Myślisz, że nie mozna jej codziennie zmieniać?
  • Odpowiedz
@editores: a jeśli ulicę dalej w konkretnej lokalizacji jest taniej to ciebie to nie interesuje?

Wybacz, że nie śpię na pieniądzach i chcę widzieć co, gdzie i po ile sprzedają.

Od historii zmiany ceny są portale porównujące je i zgadnij, kto się p-------ł do takiej inicjatywy? Ci sprawiedliwi, dobrzy, ucziciwi przedaiębiorcy.
Jak rozpowszechniał się black friday to ludzie łapali się jak muchy na to, a po przeliczeniach wychodziło, że, albo
  • Odpowiedz
Ostatnio z ciekawości napisałem do dewelopera z prośbą o wysłanie oferty. Z ciekawości, bo obok teściów budują jakieś osiedle. Spam jaki później otrzymywałem wielokrotnie przybiłby nawet fotowoltaike. Oczywiście oferty nie z konkretnej inwestycji o którą pytałem tylko z całego miasta
  • Odpowiedz