Widzicie mirasy, wystarczy napisać do szanownego pana dewelopera i on chętnie udzieli wszelkich informacji, ja nie wiem naprawdę, o co wam chodzi z tą jawnością cen - po prostu jesteście leniwi ( ͡°͜ʖ͡°)
@zakamuflowany_fetyszysta: 2025 a typ uważa że lepsze jest pisanie maili i dzwonienie niż wbicie na stronkę i sprawdzenie 2 kliknięciami. debil czy deweloper?
@PfefferWerfer: pewnie pan Wojciech Gil był pośrednikiem między nabywcą a dewem i portal deweloperuch pozbawił go części roboty, to nie może być tak żeby normalny człowiek mógł sobie tak po prostu sprawdzić ceny bez o-----------a tańca o deszcz
@zakamuflowany_fetyszysta: aż się prosi, żeby napisać prostego bota, co wyśle "jaka cena wariacie" na maila każdej inwestycji, przemieli odpowiedź i wrzuci na deweloperuch.pl (⌐͡■͜ʖ͡■)
halo halo koledzy od OLXData i deweloperuch.pl, macie jakieś API, co by Wam podrzucić kilka(set) cen dziennie?
Nóż mi się kurrr otwiera w kieszeni jak widzę takie teksty. To sobie znaleźli niszę do inwestowania. Metale szlachetne? Giełda? Spółki? Rynek walutowy? Antyki?
@zakamuflowany_fetyszysta to jest zajebista metoda manipulacyjna NLP. Bo gdy klient poerwszy dzwoni lub wysyla maila to juz w jakis sposob jest zaangażowany i latwiej mu podjac decyzje. Sam to stosowałem, wystarczy dac klientowi glupi gadzet i on juz podswiadomie czuje sie zobowiązany i chce sie odwdzięczyć
@zakamuflowany_fetyszysta myślałem, że to sprzedawca musi wyjść z ofertą do klienta ale co ja mogę wiedzieć XD niedługo do piekarza o cenę chleba będziemy pisali maile
@zakamuflowany_fetyszysta: Czyli przed wyborem mieszkania w dużym mieście muszę wysłać z 50 e-maili to każdego dewelopera w mieście aby rozeznać się z cenami, spoko.
@notBart: bo otodom ma w regulaminie ze musisz podać jakąś cenę w ogłoszeniu. Ale tam masz przeważnie jedno mieszkanie na inwestycje i dopisek, ze to nie jest oferta w rozumieniu prawa bla bla.
Ale bardzo dużo osiedli w dużych miastach ma setki mieszkań na sprzedaż i kiedyś każde to mieszkanie miało cenę na stronie dewelopera i mogłeś sobie porównać które piętro tańsze, która strona świata lepsza itp.
#nieruchomosci
źródło: fgsdgsdhdha
PobierzAle boli, aż mnie zabolało rykoszetem xD.
źródło: Screenshot from 2025-03-19 13-34-44
PobierzI obowiązkowe pytanie:
halo halo koledzy od OLXData i deweloperuch.pl, macie jakieś API, co by Wam podrzucić kilka(set) cen dziennie?
Ale ludziom się naprawdę nie chce( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nóż mi się kurrr otwiera w kieszeni jak widzę takie teksty. To sobie znaleźli niszę do inwestowania. Metale szlachetne? Giełda? Spółki? Rynek walutowy? Antyki?
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-19 143751
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 1000015538
PobierzAle bardzo dużo osiedli w dużych miastach ma setki mieszkań na sprzedaż i kiedyś każde to mieszkanie miało cenę na stronie dewelopera i mogłeś sobie porównać które piętro tańsze, która strona świata lepsza itp.
Teraz musisz się