Aktywne Wpisy

#nieruchomosci
Z jakiego powodu młode pokolenie ubzdurało sobie, że należy im się mieszkanie i to najczęściej w miastach top3? Zdradzę Wam sekret, w miasteczkach gminnych też można żyć jak Cie nie stać na głupie dwa pokoje w Warszawie lub Krakowie. Naprawdę nie każdy musi mieszkać w dużym mieście.
Z jakiego powodu młode pokolenie ubzdurało sobie, że należy im się mieszkanie i to najczęściej w miastach top3? Zdradzę Wam sekret, w miasteczkach gminnych też można żyć jak Cie nie stać na głupie dwa pokoje w Warszawie lub Krakowie. Naprawdę nie każdy musi mieszkać w dużym mieście.

PROponujek +18
Assassin's Creed pokochałem za konflkt Assasynów z Templariuszami. Dla mnie historia była najważniejsza. Potem był gameplay, który i tak mi się podobał, bo polegał na skradaniu.
Dla mnie osobiście AC skończył się na Origins. Odyseja to spoko gra, ale to nie był już "assassin". To ostania część w którą grałem. Kolejnych już kupiłem.
Nie sądzę, by Ubisoft wrócił do korzeni.
Dla
Dla mnie osobiście AC skończył się na Origins. Odyseja to spoko gra, ale to nie był już "assassin". To ostania część w którą grałem. Kolejnych już kupiłem.
Nie sądzę, by Ubisoft wrócił do korzeni.
Dla
a i nie mam auta ale mam prawo jazdy B, C i C+E
??????
- zakredytowani, niektorzy na milion, jeden kolega gadal ze boi sie stop procentowych ze wywala bo sie boi o raty kredytu (i wywalilo)
- bombelek z p0lka, polka nie pracuje o chuap ciagle latal z dzieckiem ktore okazalo sie ze ma adhd czy inny aurtzm po lekarzach
- chup ktory mowil ze jego dziewcxyna jest histeryczka i musi znosic