Aktywne Wpisy

Pixario +328
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

GARN +587

źródło: GttPFZHaoAAJOti
Pobierz
Stosowałem ziaja, adidas, nive black and white i nic.. większość spray z rossmana ale to jeszcze nie które dodatkowo koszulki niszczyły bo i tak nie działały.
Serio doradźcie coś bo jeszcze lata nie ma a już się leje ze mnie pod pachami jak ze świni (dodam żem chudy i zero problemów z hormonami)
#niebieskiepaski #rozowepaski #kiciochpyta #zdrowie
Co jakiś czas zmiana na inny zapach
Używam od 4 lat i nie wyobrażam sobie zmieniać
A i starcza praktycznie na rok
W takich sytuacjach to najlepszy to będzie Klimatyzator ścienny GREE, skoro chemia nie pomaga.
Zamiast dać skórze odpocząć.
Myj się wieczorem, a nie rano, chyba że lubisz w smierdziczej pościeli leżeć
@Chlejus: a powiedz mi jedno, czy nie niszczy ci skóry pod pachami? Jednak aluminium to aluminium
@Chlejus: skąd wniosek że na noc używam?! myję się i rano i wieczorem 2 razy.
@LeciKrecikPl: to tak długo działa? że na 3 dni aż? napisz mi skrypt jak to stosujesz dzisiaj to spróbuję
Prosze...
#include <iostream>
#include