Wpis z mikrobloga

Idzie lato, więc biorę po 50zł od państwa i słucham jaki jest antyperspirant pod pachę który trzyma cały dzień że jest sucho. Normalnie się nie pocę w ogóle, ale pod pachami to jest masakra i muszę mieć 2 koszulki do roboty.. a praca siedząca.

Stosowałem ziaja, adidas, nive black and white i nic.. większość spray z rossmana ale to jeszcze nie które dodatkowo koszulki niszczyły bo i tak nie działały.

Serio doradźcie coś bo jeszcze lata nie ma a już się leje ze mnie pod pachami jak ze świni (dodam żem chudy i zero problemów z hormonami)
#niebieskiepaski #rozowepaski #kiciochpyta #zdrowie
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersiowkaPelnaZiol: Po dłuższym nieużywaniu: wracam wieczorem z treningu, prysznic. Cyk pod pachę. Rano też jeszcze biorę prysznic i normalnie się trzyma. Potem dzień przerwy. Powtarzam aplikację. Później raz w tygodniu/raz na 5 dni wystarczy. Zero plam i smrodu. Inny człowiek dosłownie. Przedtem w zimie mi się potrafiły fleki pod pachami robić...
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: u mnie działa Etiaxil (dziś chyba Perspirex) i jak ktoś wyżej napisał Antidral- tylko stosuj się do ostrzeżeń na opakowaniu i nie stosuj na podrażnioną (ogoloną) skórę- ja raz byłem taki "mądry" i musiałem szybko zmywać... Piecze niesamowicie. Ale wystarczy użyć max 2 razy w tygodniu-pachy suche
  • Odpowiedz