Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

No i teraz pytanie, bo czytam o sterylizacji, odkażaniu, a czatgpt powiedział mi nawet że jak użyłem raz igieł to drugi raz mam nie używać. W takim razie o co chodzi z dezynfekcją, co mam dezynfekować jak nie igły? Mam kupić dermapen, użyć raz i wywalić? Zakładając że mam sprzęt za 45 zł muszę kupić cztery takie na miesiąc? No wątpię.
Jak odkażacie/sterylizujecie? Ja kupiłem specjalny płyn do tego typu urządzeń i przed każdym nakłuwaniem psikam na igły, na wacik daje octenisept i przecieram skórę gdzie będę nakłuwał znowu pryskam sprayem do tego typu urządzeń.
Kolejne pytanie, czy ktoś używał samego mikronakłuwania bez używania minoxa i zauważył jako takie efekty?
Czy mogę nakłuwać zarówno miejsca na głowie jak i policzki czyli zarost?
#lysienie #wypadaniewlosow #minoxidil
Minoxidil działa ale trzeba być konsekwentnym 2x dziennie rano/wieczór.
@Pardo polecam wymieniać co 2-3 miesiące. Oczywiście dezynfekcja kluczowa
I tak będę łysy. Ojciec łysy, dziadek łysy, pradziadek też łysy, ale za to włosów na bandziochu i plecach pod dostatkiem xd
Ch%j mi w czoło :|
Człowiek mający chociaż minimum godności zrobilby badanie na DHT i zaczął brać finasteryd/dutasteryd oraz minoxidil.
PS: jestes pierwsza osoba która mówi, że to skleja wlosy. Może to wynika z tego, że wlosy są brudne?