@JuanPablitoSegundo_2137: jak bez dzwonienia to w aluplascie cały czas zatrudniają, nawet chyba mają jakąś opcję dowozu pracowników. Bo sam zakład jest w nagradowicach. Jak mieścisz się z wydatkami w 1350zl? O.o samego dostępnego pod Poznaniem więcej płacę.
@yazir: pokój 1090 zł, 2 posiłki dziennie (często nawet nie obiad tylko kanapka albo parówki z biedry, jeden chleb mi starcza na około tydzień, podobnie z paczką parówek), dochodzi do tego doładowanie. Żyję fest skromnie
@JuanPablitoSegundo_2137: absurd trochę, az w szoku jestem. Nie był bym w stanie ściąć wydatków do takiego poziomu. Myślałeś o tym aluplascie skoro kołchoz pasuje to może tam byś się odnalazł
@scout-scout: wszystko o czym piszesz (wypalenie zawodowe, toksyczna atmosfera, myśli samobójcze, a ostatecznie nieprzedłużenie umowy - decyzja pracodawcy) spotkało mnie w pracy w biurze z kulturalnymi ludźmi po studiach xD jak pracowałam z Sebixami w magazynie albo Karynami w spożywczaku to czułam się dobrze, robiłam swoje i do domu. Bywały lepsze dni, czasem się wkurzyłam, ale generalnie psychika działała jak należy. Teraz jestem tak wypompowana, że nic mi się nie
Jak mieścisz się z wydatkami w 1350zl? O.o samego dostępnego pod Poznaniem więcej płacę.
Myślałeś o tym aluplascie skoro kołchoz pasuje to może tam byś się odnalazł