Aktywne Wpisy

vieniasn +182
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
Jefrjeitor +150
Też macie wrażenie, że ceny dosłownie wszystkiego odleciały w kosmos? Mieszkania, działki, samochody, usługi... Odleciały tak bardzo, że praktycznie się nie sprzedają.
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
- modchip mojego v2 za 200 zł
- kupić używkę v1 (sama konsola bez akcesoriów) za około 500 zł
- kupienie nowego przerobionego OLED-a od pana chińczyka za ok 1000 zł (podobno razem z dużą kartą pamięci).
W opcji 2 i 3 jest pewnie szansa sprzedaży mojej konsoli i odzyskanie trochę hajsu.
Myślałem też o Ambernicu ale raczej dużo gramy zadokowani do TV, a jak gdzieś jesteśmy w podróży to gramy we 2, więc joycony odłączane to duży plus.
Jest też opcja postawienia czegoś stacjonarnie, ale tam znowu dochodzi opcja zabawy z parowaniem i odparowywaniem padów. Raczej bym chciał pójść w rozwiązanie plug and play - pytanie tu przy okazji jak to jest jak masz dwa systemy na konsoli - czy sparowany procontroller działa od razu po przełączeniu systemu czy są jakieś problemy?
#switch #nintendoswitch
To już lepiej włożyć chip do v2. I tak teraz sie da robić dual nand wiec na systemie oryginalnym możesz grać jak dotychczas bez ryzyka bana czy czegokolwiek.
No a oled to oled, sam mam, dla mnie niebo a ziemia ale wszystko zależy ile chcesz na to wydać.
@nalej_mi_zupy: to cena za sam modchip, lutowanie jest bardzo trudne i najlepiej zrobić to z mikroskopem.
ja kupiłem oleda od majfriendów z chipem za 820 (VAT odliczają w koszyku), sam tablet bez joyconów i karty (te chińskie bym nie polecał). postawiłem system i hula. róznica w handheldzie jest duża (mam też v1). https://wykop.pl/wpis/79916701/lubie-konsole-przenosne-setivar-nintendoswitch-ret
@Setivar
#nintendoswitch #retrogaming #steamdeck #3ds #gameboy #psvita #psp #nintendo
@Aeterna: co za bzdura. mam ci zdjęcie mojego v1 podkręconego przesłać? egzemplarz premierowy, wciąż śmiga jak złoto, joy con lewy padł tylko, więc wymieniłem analoga i dalej jest grane.
@Aeterna: nie jest.