Widze ze #silnirazem robia niezly zmasowany atak na Mentzena bo ten rpzekorczyl granice 20%. Jakie to wszystko przewidywalne, jak ja nienawidze demokracji i tego skundlonego swiata jaki sobie stworzylismy. #polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazlewactwa #neuropa
Widze ze #silnirazem robia niezly zmasowany atak na Mentzena bo ten rpzekorczyl granice 20%. Jakie to wszystko przewidywalne, jak ja nienawidze demokracji i tego skundlonego swiata jaki sobie stworzylismy.
@JanTadeusz ja mysle, ze Mencen najmocniej atakuje sie sam. Zapros dziennikarzy na konferencje, po czym z zarozumialym dziubkiem ich obrazaj, bo niedobra pani dziennikarka smiala zapytac o twoj program.
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazlewactwa #neuropa
@Gieremek: przecież już tak jest, lewica lada moment zleci pod próg a razemki krążą wokół błędu statystycznego 2% (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@JanTadeusz: a ja widzę, że kuce wykopowe mają permanentny syndrom oblężonej twierdzy.
Pogódź się, że czym bliżej wyborów tym Sławkowi coraz trudniej będzie uciekać
@kolega_z_sasiedztwa: i super. Liczę że w ich miejsce pojawi się bardziej sensowna lewica, bardziej przypominająca SLD niż Razem
Nie pozostaje nam nic innego, poza przeproszeniem Słabka i jego 20% (ostrożnie!!!)
Zapros dziennikarzy na konferencje, po czym z zarozumialym dziubkiem ich obrazaj, bo niedobra pani dziennikarka smiala zapytac o twoj program.
@Pavulon12345 jw