Wpis z mikrobloga

Ścierwowy sezon. Podsumowaniem tego syfu jest ostatnia noc, kiedy to Wiktor i Adrian chcieli pogadać ze swoimi połówkami przed spaniem, a dziewczyny zamiast rozwijania swoich relacji, wybrały knucie, intrygę i całonocne obgadywanie. Wyborów produkcji w kontekście sposobu w jaki odpadnie jedna z wybranych przez Samanti dziewczyn nie skomentuję (druga sprawa, serio uważała, że namieszała tym wyborem? xd coś się jej pomyliło chyba). Mieli okazję dać Amandzie szansę, żeby zostać w programie, to tak naprawdę produkcja wybrała za nie sama, ustalając, że tym razem odbędzie się głosowanie, gdzie dobrze wiedzieli kto jako jedyny ma tam szansę. Co za k---a dno, jak nie r---------ę do końca sezonu telewizora z nerwów to będzie cud.

#hotelparadise
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metalfaceee: ja na szczęście ogląam dopiero wieczorem, Oczywiście po lekturze tagu, i mam mniejszy w---w jak to oglądam. Powiem więcej, jak widziałem odpalnie się Suczity to nawet się usmiechałem. Dużo łatwoej mi się ogląda tak odcinki.
Co do decyzji produkcji, ewidenta ustawka, żeby ją zostawić. Szkoda tylko, że Samanti wybrałą Amandę, a nie kogoś innego
  • Odpowiedz