Wpis z mikrobloga

Pytanie do specjalistów, do użytkowników #smartwatch
Szukam pierwszego smartwatcha dla siebie:
- cena w przedziale 1000 - 2000 zł
- głównie aspekty zdrowotne, sen
- ładny desing, żeby pasował do ubioru sportowego, ale i wyjściowego
- długi czas pracy na baterii
- płatności zbliżeniowe
- proste wskaźniki sportowe typu: siłownia, rower, trekking

Jestem użytkownikiem iOS
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MiklosFeher: jak masz ios to tylko apple watch, nawet się nie zastanawiaj. Wersja se jest tańsza i powinieneś się zmieścić w budżecie. Testowałem samsungi, huaweie, garminy i apple watch (jako taki codzienny zegarek) wygrywa pod względem kompatybilności z ios jak i pod względem user experience
  • Odpowiedz
@MiklosFeher: jesli jestes uzytkownikiem iOS to najwygodniej bedzie z apple watchem

niestety w jego przypadku dlugi czas pracy na baterii z marszu odpada ( ͡° ʖ̯ ͡°) musisz wywazyc co jest dla Ciebie istotniejsze - latwosc obslugi w obrebie jednego systemu czy np. zywotnosc baterii (Garmin jest pod tym wzgledem duzo lepszy, ale grupa docelowa sa raczej sportowcy lub sportowcy-zajawkowicze)

w tych widelkach AW10 spokojnie znajdziesz
  • Odpowiedz
@MiklosFeher: ja mam aw ultra, ale wcześniej korzystałem z aw6. Irytujące było to że musiałem go codziennie ładować (miałem ekran ustawiony na always on, dla mnie to musi być włączone), zapomniałem o tym wspomnieć, to jest duży minus. Ciekawostka jest taka że garmina mogłem ładować raz na dwa tygodnie, ale i tak jakoś nie chciałem go nosić. Ostatecznie zdecydowałem się na ultra bo jest dla mnie spoko i w teren
  • Odpowiedz