Aktywne Wpisy

Pieron +44
Jakbyście się kiedyś zastanawiali skąd się wziął rowerzysta na waszej masce/czemu w jednej chwili jechaliście rowerem po bułki i nagle stoicie przed starym gościem z aureolą na głowie to musicie wiedzieć, że przejazdy rowerowe w Polsce są zaprojektowane idealnie tak aby nie było widać przejeżdżającego rowerzysty. Na grafice widać martwe strefy w passacie dojeżdżającym do skrzyżowania. Idealnie pokrywają się z ścieżką rowerową.
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie
Teoretycznie kierowca powinien uważać ale jest spora szansa, że nie

źródło: temp_file4781041986082317143
Pobierz
Mega_Smieszek +38
Ciekawe co teraz robi Gabriel Fleszar

źródło: temp_file7046875961920302706
Pobierz
Mam kolegę który będzie głosował na trzaskowskiego. Jeżeli chodzi o jego życie seksualne to ono w zasadzie nie istnieje. Mimo 30 lat nadal jest prawiczkiem. Miał jedną dziewczynę 3 lata ale była bardzo religijną osobą więc z seksem czekali aż do ślubu. Ślub się jednak nie odbył bo okazało się, że zdradzała go regularnie od dwóch lat.
Z drugiej strony mam kolegę, który będzie głosował na Mentzena. I co tydzień kończy w łóżku z inną niewiastą.
Nie wiem jak wy ale ja tu widzę pewną korelację.
Dlatego w najbliższych wyborach będę głosował na Dr Sławomira Mentzena. Lepiej dmuchać na zimne i polecam to też wam.
#polityka #wybory #sejm #konfederacja
GLOSUJ NA MENCENA A BĘDZIESZ RUCHAŁ CO CZY DNI NOWĄ WITAMINKĘ
RAZEM ZBUDUJECIE POLSKĘ DOBROBYTU
@okurczaki: to nieładnie. Szóste przykazanie mówi "nie cudzołóż." To nie są prawdziwe, konserwatywne wartości.
Co nie zmienia tego jakie wartości w domyśle prezentują Ci politycy.