Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Mam wrażenie, że podstawowa różnica między Samanti a Natalią to poczucie własnej wartości.
Ciotka może nie jest najwyższych intelektualnych lotów, ale serducho ma po dobrej stronie. Może z naiwności, może mierząc ludzi swoją miarą, nie wpadła na to że ktoś musi manipulować i wyśmiewać żeby poczuć się lepiej ze samym sobą…
W ogóle kto drze Jape pokazuje brak pewności siebie
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@katarzyn-raz-dwa: Samanti w starciu z drącą japę patuską wypadła świetnie. Miała totalną wyjebkę i za to ją lubię. Jest jaka jest i czuje się z tym dobrze. W przeciwieństwie do zakompleksionej toksycznej Natalii.
  • Odpowiedz
  • 2
@katarzyn-raz-dwa Samanti n story mówiła że ona dużo rzeczy nie wiedziała bo właśnie ona żyje pozytywną energią i nie wyobraża sobie po prostu że można tak źle podchodzić do innego. coś w tym stylu
  • Odpowiedz
@katarzyn-raz-dwa: Nataszka (specjalnie z małej) w tej kłótni pokazała, że jedyne co potrafi to zakrzyczeć przeciwnika. dobijało mnie to jak krzyczała "ja tu przyszłam NORMALNIE porozmawiać jak dorosłe kobiety" z natężeniem decybeli większym od startu samolotu. Okropne babsko, ciekawe jak zażenowani są jej rodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz