Wpis z mikrobloga

#kiszak
Szykujmy się teraz na wysyp filmów od Kaszlaka, Arka-dickusa, Drwala Poj***dło i innych Bonkoli, bo właśnie wyszedł nowy Asasyn z Murzynem, powtarzam: M U R ZY N E M, w dodatku zrobił grę Ubisoft (o czym będzie wspomniane jaki to zły jest Ubisoft i jak bardzo go nienawidzą, dlatego myślą o nim nawet podczas seksu)

I mimo, ze każdy gardzi tymi kiepskimi grami od Ubisoftu, łatwymi grami dla dadgamerów, to każdy grzecznie grę kupi i ogra na streamie - oczywiście ironicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°), żeby wam POKAZAC i PRZESTRZEC, bo - jak jeden z nich powiedział - "jak ja kupię i pokażę wam że to g---o to wcale nie wspieram sprzedaży, tylko POKAZUJĘ WAM że to g---o i że nie warto kupić" - bo oczywiście ich widzowie nie mają własnych szarych komórek (mają wspólne z "ludologami", a oni akurat używają ich do streamowania) i sami nie potrafią podjąć decyzji na podstawie recenzji, gameplayów, analizy technicznej z Digital Foundry i swoich znajomych.

Pamiętajcie - oni nie chcą, ale muszą. DLA NAS!!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miloszy - #kiszak 
Szykujmy się teraz na wysyp filmów od Kaszlaka, Arka-dickusa, Drwa...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miloszy: Jak nie lubię Kiszaka to Drwal Rębajło to jest jeszcze nieosiągalny poziom g---o kontentu dla niego. Moja osobista teoria jest taka, że płacą mu za kulisami za wysrywanie tych materiałów i generowanie nawet negatywnych zasięgów, bo to że ktoś dobrowolnie spędza swój wolny czas na konsumowaniu i p---------u w kółko o rzeczach których nie lubi ociera się już o chorobę psychiczną xD
  • Odpowiedz
I mimo, ze każdy gardzi tymi kiepskimi grami od Ubisoftu, łatwymi grami dla dadgamerów, to każdy grzecznie grę kupi i ogra na streamie - oczywiście ironicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°), żeby wam POKAZAC i PRZESTRZEC, bo - jak jeden z nich powiedział - "jak ja kupię i pokażę wam że to g---o to wcale nie wspieram sprzedaży, tylko POKAZUJĘ WAM że to g---o i że nie warto kupić"
  • Odpowiedz
@miloszy: No popatrz, już się materiał farmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

już trochę slyszę ten pisk, że no przecież jest premiera to chyba oczywiste, żę będe śledzić xDD.

I ja obstawiam tak (ogólnikowo) - j-----e za movement, który nie będzie tak satysfakcjonujący i złożony (w szczególnosci przy walkach w zwarciu z silniejszymi przeciwnikami) jak w DS albo w sekiro - serio, zdziwie sie jezeli nie w-------ą porównania do sekiro.
niesepomoc - @miloszy: No popatrz, już się materiał farmi ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
już trochę sly...

źródło: si

Pobierz
  • Odpowiedz
@miloszy: aż strach dziś odbierać z paczkomatu nowego AC.
Cały dzień stres, ręce mi się trzęsą, pocę się, nie wiem co teraz zrobić, czy oddać? No ale ładny steelbook dorzucili, czy może jednak zagrać i dobrze się bawić jak z każdym poprzednim AC? Nie wiem teraz, chyba wejdę do wąsatego na strima i zobaczę co o tym mam myśleć.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
bo właśnie wyszedł nowy Asasyn z Murzynem, powtarzam: M U R ZY N E M

@miloszy: Głównym problemem Shadows nie jest stety niestety wciskanie czarnego, problem Shadows to klepanie tego samego schematu co blisko 10-letni Origins. Veilguard był przynajmniej zabawny w swojej c--------i ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Foxing: totalnie moglby by byc tam nawet samuraj Polak, bo to kompletnie nie jest clue, ale istnieje spora doza prawdopodobieństwa, ze zostanie to wyciągniete na poczet argumentu łoke i przedstawione jako jeden z argumentów (o ile nie fundamentów) za tym, że gra jest do p---y i ją właśnie weryfikuje sprzedaż i w-------i gracze na iksie ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Gra w swojej esencji jest przeciętna, bo
  • Odpowiedz