Wpis z mikrobloga

@guwno79281 jakie ma auto? On ma prawo jazdy?
Pasut też do grudnia miał po 3k widzów, a potem uznał że będzie robił trzeźwy family friendly content z wyjazdów. Skończyło się tak, że w styczniu i lutym mial po 600 widzów xd i chyba wyciągnął wnioski bo wrócił do chlania na streamach
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: Jak nie chesz mnieć r... psychy to nie wiem co ty chcesz robić w życiu, bo nawet 8h pracy i powrót do ciepłego domku ci to zrobi, presja, deadliny, denerwujący szef, a patrząc z drugiej strony medalu - jak masz swoją firmę to też jest to ciągły stres, myślenie, rozkminianie etc. Wniosek? Strefa komfortu skończyła się, w momencie gdy stajemy się pełnoletni, i leb ci poryje lenistwo jak i
  • Odpowiedz
Jak nie chesz mnieć r... psychy to nie wiem co ty chcesz robić w życiu

@opalonycham: wystarczy, że nie muszę przez ta pracę lądować na odwykach albo w szpitalach bo mi organizm nie wyrabia.

porytym milionerem niż porytym biedakiem,

@opalonycham: a ja powoli, łyka po łyżce sobie budować majątek i mieć spokój ducha niżeli nachapać się w ciągu roku chochlą i potem mieć ból brzucha do końca życia.
  • Odpowiedz
zarobisz pierwsze wieksze duże pieniądze to zrozumiesz

@opalonycham: w sensie w setkach milionów? bo miliony mam od dawna, na górce krypto w 2021 zrobiłem z nich dziesiątki. Zostały mi tylko setki a potem to już miliardy. Ale ten twój idol szymek to pewnie na razie w okolicach kilku milionów się buja.

wolałbym być porytym milionerem

A zostało ci bycie biedakiem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz