Wpis z mikrobloga

słyszałem dwie plotki: że na Barneja nasłali jakąś control i ma teraz spore długi do spłacenia oraz to, że może to jednak on ma odziedziczyć domek drewniany

no to wyobraźmy sobie że wskutek długów sprzedaje połowę mieszkania w wawie (bo druga pewnie na żonę), srabinę i faktycznie zamieszka w domku drewnianym po #kononowicz gdzie centaur nagrywał #patostreamy. Jooo ale to by było. To byłby kolejny dowód na symulację.
FOTEL - słyszałem dwie plotki: że na Barneja nasłali jakąś control i ma teraz spore d...

źródło: belweder

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FOTEL: do końca życia miałby na kaszanki jak nie od widzów to wyprzedając relikwie z takich miejsc jak zimny pokój, swoją drogą jak przejdzie na mopr to ciekawe ilu białostoczan będzie śledzić gdzie pojadą relikty ze szkolnej jak spychacz zepchnie ten syf
  • Odpowiedz
@FOTEL: Nie wydaje się dzienne, to że dziś Paweł ma taką narracje? Czyli brak kasy, komornika, jak chcecie możecie kupić mi obiad. Od razu wyczułam w jego głosie, że coś nie do końca to prawda podobnie z resztą jak wpis Es na mlecznym, że nie idzie do stonogi. Od razu wiedziałam, że to blef.
  • Odpowiedz