Aktywne Wpisy

steel_works +650
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
CrokusYounghand +196
Spokojnie, to tylko abonament na browary w płazim sklepie. Żeby efektywnie korzystać z promocji, trzeba odbierać piwsko prawie codziennie lub walić kilka w weekend. Ale jakby coś, to rozpijanie społeczeństwa jest tylko lewcką teorią spiskową. Wszak wcale uzależnionym od nikotyny, alkoholu i cukru społeczeństwem łatwiej się nie steruje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka
Nic lepiej nie pasuje do tego, co od kilku lat widać na polu promocji alkoholu w Polsce, jak ta nieśmiertelna piosenka

źródło: GpO30QHXcAUeTVG
Pobierz
nooo widzowie, ale udane zakupy udało mi się poczynić w netto
prawie dałem się nabrać na podróbę o nazwie bul dog (xd) bo też była spicy x2 i miała podobne czerwone opakowanie ale w pore spostrzegłem ostatniego na stanie oryginalnego buldaka x2
a vifony wziąłem dodatkowo bo je lubię
przy okazji powiedzcie mi wy którzy obserwujecie tag i nie wyłączyliście do niego powiadomień czy dostaliście powiadomienie do tego wpisu
źródło: 1000017700
Pobierz@Soothsayer: ale jak się kliknie w tag to tego wpisu nie ma xd
chyba że wykopowy szajs potrzebuje jeszcze chwili żeby to przemielić
zaraz pewnie przyjdą randomy i będą mnie pouczać na temat zupek kińskich, widzicie jak ja się poświęcam dla was
Komentarz usunięty przez autora
@Tajlosfit:
źródło: obraz
Pobierz