Wpis z mikrobloga

kurde długo mnie nie było i mam wam tyle do opowiedzenia mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale najpierw to wam powiem jedną z najważniejszych rzeczy: wygrałam ostatnio (3 miesiące temu XD) rozdajo u pana @bkwas i słuchajcie, no zawieszki klasa - pięknie wykonane, porządne, polecam go z całego serduszka

#chwalesie #rekodzielo
tiofen - kurde długo mnie nie było i mam wam tyle do opowiedzenia mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: IMG20250318201908

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co prawda nie udało mi się ich naświetlić tak żeby świeciły, ale nie próbowałam jakoś dużo razy XD ale i tak są piękne bez tego!!!

@tiofen: Nie wiem czy rozmawiamy o tym samym mirku (bo ja nie mam pamieci do nickow :P ale motyw jakby znajomy) Ale jak rozmawiamy o tym samym to tego sie nie naswietla -to samo swieci. Tylko fakt faktem - musi byc mega ciemno zeby to
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99: kurde no to zrobię jeszcze jeden test, nie zależało mi na tym bo mega mi się podobają i tak, ale to jednak bajer i fajnie byłoby zobaczyć jak wtedy wyglądają :D
  • Odpowiedz
kurde no to zrobię jeszcze jeden test, nie zależało mi na tym bo mega mi się podobają i tak, ale to jednak bajer i fajnie byłoby zobaczyć jak wtedy wyglądają :D

@tiofen: Mowimy o mirku od trytu?
Jesli tak to tryt nie potrzebuje naswietlania - swieci sam z siebie. No ale sa pewno takie ilosci ze serio musi byc bardzo ciemno zeby bylo widac.

Te breloczki swieca nawet jak nie
  • Odpowiedz
@tiofen: O kurczaki, ale miło! Dawno mnie na wykopie nie było a tu taki wpis ()

Niech wszystko Ci służy długo i świecąco!
  • Odpowiedz