Aktywne Wpisy
Mokebe_Testo +361
Kolejka do dopiero co otwartego starbucksa w Lublinie. Oczywiście 95% osób w kolejce to baby xD
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin
#starbucks #logikarozowychpaskow #lublin

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#wroclaw #zalesie
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
Czy tylko ja się czuję we Wrocławiu jak mniejszość etniczna?
Wszedłem do sklepu po szybkie papu. Mijam kobietę w chuście na głowie. Pytam pracownika gdzie teraz makrele leżą. "Ja ni panimaju".
Telefon dzwoni, numer zastrzezony, odbieram. Ktoś z ruskim akcentem pyta czy jestem w domu. Ale kto dzwoni? "To pan nie wje?! Kurjer".
Wychodzę ze sklepu, hindus na rowerze elektrycznym prawie mnie rozjeżdża na chodniku. Jechał chodnikiem szybciej niż auta
ale najpierw to wam powiem jedną z najważniejszych rzeczy: wygrałam ostatnio (3 miesiące temu XD) rozdajo u pana @bkwas i słuchajcie, no zawieszki klasa - pięknie wykonane, porządne, polecam go z całego serduszka
#chwalesie #rekodzielo
źródło: IMG20250318201908
Pobierz@tiofen: Nie wiem czy rozmawiamy o tym samym mirku (bo ja nie mam pamieci do nickow :P ale motyw jakby znajomy) Ale jak rozmawiamy o tym samym to tego sie nie naswietla -to samo swieci. Tylko fakt faktem - musi byc mega ciemno zeby to
@tiofen: Mowimy o mirku od trytu?
Jesli tak to tryt nie potrzebuje naswietlania - swieci sam z siebie. No ale sa pewno takie ilosci ze serio musi byc bardzo ciemno zeby bylo widac.
Te breloczki swieca nawet jak nie
źródło: IMG20250318213859
Pobierz@tiofen: Prosze bardzo :).
Ten portal jest jaki jest ale normalni ludzie tez sie tu trafiaja :)
Niech wszystko Ci służy długo i świecąco!