Wpis z mikrobloga

Virgin mobile usunęło po cichu pakiet mini3, z racji, że korzystam z telefonu sporadycznie. pakiet mini9 jest mi kompletnie niepotrzebny.
Widać ogólną tendencję wśród operatorów do zniechęcania ludzi takich jak ja do korzystania z telefonu w normalny sposób t.j. bez żadnych abonamentów czy tam "subskrypcji" jak teraz jest modne według nich.
Stawki wszędzie poza pakietami kosmiczne.
Szukam jakiejś alternatywy dla pakietu mini3, wiem o 1zł za dzień w Orange ale tam bezczelnie (w aplikacji ani słowa o tym) w ramach tego pakietu nie można dzwonić na numery stacjonarne.
Znalazłem fakt mobile, czy ta sieć jest warta uwagi? Widzę, że są na play, ciekawe czy też pousuwają te mniejsze pakiety?
#virginmobile #siecikomorkowe #operatorzykomorkowi
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@neon71: bo masz je aktywne. Ja nie miałem, wchodzę do play24, w zakładce pakiety nie ma mini3. Piszę do obsługi i mówią mi, że mini3 został wycofany.
  • Odpowiedz
  • 0
@loled100 na forum telopolis widzialem wpis, ze juz ludzie na początku miesiąca nie byli w stanie wlaczyc tego pakietu z apki mobilnej, ale w dostępie przez weba i kodami z tela juz tak. Zobacz, moze akurat zadziała. Jak to wywalą, to lipa, bo korzystam w iot :(
  • Odpowiedz
  • 0
@neon71: dzięki za info, zaraz zobaczę przez przeglądarkę i powiem czy działa.

edit:
faktycznie, na stronie play po zalogowaniu jest mini 3, zobaczę za miesiąc czy będę mógł go aktywować
  • Odpowiedz
Mam fakt, ale teraz sobie porównałem z mini3 to bardzo zbliżone są do siebie parametrami.
Fakt ma tę przewagę, że są kody, jak ktoś mało korzysta, to z kodów wystarczy.
  • Odpowiedz