Wpis z mikrobloga

Hej, stworzyłem swojego pierwszego moda do HOI4 i byłbym wdzięczny za zwiększenie zasięgów poprzez ocenianie i komentowanie go. Byłbym wdzięczny jakbyście zgłosili uwagi dotyczące gramatyki, bo to moja największa słabość w języku angielskim. Mod usuwa wszystkie nie europejskie prowincje przez co wydajność drastycznie rośnie. Jako weteran grający od 2016 roku, używałem go odkąd miał premierę w 2018 roku ale w 2024 została wydana ostatnia działająca rewizja tego moda. Z racji że nie został on zaktualizowany przez rok, postanowiłem napisać kod źródłowy od zera aby dostosować go do współczesnej wersji gry i przy okazji podrasować go do swoich potrzeb.

Link:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3447274307&searchtext=Europe+Only+Legacy+%5B1.16.1+GoE%5D
#hoi4
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Super dla osob którzy mają problem z wydajnością gry i z chęcią sam sprawdzę ;) dodałeś może trochę większa ilość prowincji dla poszczególnych krajów?
  • Odpowiedz
  • 0
@kocio90 dzięki, nie bo to zepsułoby całkowicie Ai i większość celów narodowych (docelowo mod ma działać z modem Expert Ai 5.0). Jest mod który kto dodaje z tym że nie są to pochodne moda "Europe Only", a pochodne modów z serii "Magna Europa".
  • Odpowiedz