Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie polecam życia na wsi xD
To za co najbardziej nienawidzę pochodzenia wiejskiego (mam już prawie 30 lat) to że tam nic nie ma. Standardowa ale biedna rodzina, na tle miasta powiatowego/większego to była bieda. 30km do miasta powiatowego, brak autobusów wieczorem/w nocy (teraz jeszcze mniej), bo tylko szkolne i tam koło 18 wracał ostatni). Zajęć pozaszkolnych nie było, żadnych dodatkowych aktywności też nie było. A nawet te
Nie polecam życia na wsi xD
To za co najbardziej nienawidzę pochodzenia wiejskiego (mam już prawie 30 lat) to że tam nic nie ma. Standardowa ale biedna rodzina, na tle miasta powiatowego/większego to była bieda. 30km do miasta powiatowego, brak autobusów wieczorem/w nocy (teraz jeszcze mniej), bo tylko szkolne i tam koło 18 wracał ostatni). Zajęć pozaszkolnych nie było, żadnych dodatkowych aktywności też nie było. A nawet te

MrBeast +124

źródło: GqQc4jKWgAANCML
Pobierz
Tak wygląda mniej więcej. Myślicie że warto kupić czy nie? Jest ok? Jakie macie zdanie na temat tego modelu?
Wącham różne modele i takie coś spotkałem na swojej drodze.
źródło: 1000013244
PobierzNie wiem co tam fachowcy powiedzą ale ja bardzo sobie chwaliłem, bardzo lubiłem, nie wykluczam w przyszłości. A z tego roku to już w ogóle. Jeśli wykopowi fachowcy nie przeklną jakoś silnika to jeśli idzie o wykończenie, komfort jazdy itp to jest bajka. Że złych rzeczy sąsiad ma z 2020 wyklina jakieś czujniki na wydechu i gdzieś tam jeszcze bo mu
Muszę zobaczyć na żywo czy to auto robi wrażenie czy jest takie oo
Cale zycie jezdzilem BMW, w 2019 mialem lekki skok w bok wlasnie w audi, byla to S6 C8 i to bylo chyba najgorsze auto jakie mialem w zyciu, ktore kosztowalo mnie mnostwo nerwow i straconego czasu. Jest 2025, pewnie te wszystkie choroby ktorymi zostal dotkniety ten model juz pewnie sa poprawione ale
Co do hajsu to nie zawyża już bo nieoczekiwane inne wydatki wychamowaly budżet a auto sprzedane xd
@JonaszSynGrazyny @bruhh a co sądzicie o silniku 45 tfsi 265 koni benzyna?
To jest git silnik czy d--a wołowa? Ja jeździłem jedynie czym w życiu to 2.0 tdci 150km
Moje doświadczenia z autem były mocno inne niż bruhh, nie działo się z nim nic, a zrobiłem ładnych parędziesiąt tysięcy kilometrów. To co rzeczywiście irytowało to fakt, że skrzynia trzymała silnik na bardzo niskich obrotach i w obyciu mniej
Wygląd z d--y i niczym się nie wyróżnia czy jak?
Jakieś Q5 Q7 Q8 to coś świta. Ale tych jakoś nic...
@Gruboklates: cóż,z jednej strony flaki z olejem, z drugiej przynajmniej środek ładniejszy niż ta tandeta, którą właśnie wprowadzili na rynek.
źródło: 1000013352
Pobierz