Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
gosciu postuje raperow takich konserwatywnych, w stylu starych rapów a w miedzy czasie sie r---------a na kolegow na discordzie xDXDXd
  • Odpowiedz
@Midney: a ja myslalem ze to szanowany uzyszkodnik czatu
a ty czemu zielonka i kim jestes xd
kto w ogole na jakich pieprzonych disordach siedzi macie tam kolko wzajemnej adoracji z renciakami?
  • Odpowiedz
  • 0
@tomeme: ja wiadomo kto, ja ten chlop twoj przyjaciel ale nie chce pisac bo mi przedluza bana. Ogolnie ja ten biedny.
What up siedzi na discordzie z beciakami. Oni tam nie pozwalaaja rozumiesz wyzywac kobiet bo od razu ban a serwer jest Dzedaja xD
  • Odpowiedz
@Midney: yebane kolka wzajmenej adoracji gdzie ja oczywiscie nigdy nie jestem ich czescia to nie mam pojecia co sie dzieje
ale wiadomo ze zawsze beda takie grupki, nawet jakby to bylo forum dla ludzi z choroba downa to by je robili i dalej by byla segregacja
frajernia jakas
sory za wiadomo co napisalbym jak sytuacja wyglada ale potem jak przezyje bo mi sie wnetrznosci p------a tak ze nie wiem czy
  • Odpowiedz
@Midney: jak się rozwalam? Nigdzie cię nie przezwalem, złego słowa nie powiedziałem, a że mnie na discorda zaprosili to co z tego? Ja tam i tak mało się udzielam
  • Odpowiedz
@Midney: ja tam założyłem konto wtedy kiedy mnie zaprosił, tam tylko na tematy około polityczne się udzielam bo na wykopie w tej kwestii nie ma wolności słowa
  • Odpowiedz
  • 1
@what-up: Ja z toba mam sztamę ale nie lubie discordziakow nienawidze ich. Prowadze z nimi wojne. Trzymaj sie mistrzu bo nie chce z toba miec zlej krwi, jestes jednym z moich ulubionych tagowiczów.
  • Odpowiedz
  • 1
@what-up: Rozumiem, nie kazdy wie czym w ogole jest discord ale dzis wychodzi na jaw to, ze to jest miesjce gdzie gady zachowuja sie jak żmije i obgadują chlopów za plecami. To jest taki ich paradise. Ja wiedzialem wczesneij ze tam i tak nie rodza sie dobre rzeczy i dlatego nie wchodzilem. Ty moze nie wiedziales wiec totalnie rozumiem mordo ze dolaczyles z ciekawosci. Walic tylko tych co swiadomie pluja
  • Odpowiedz