Wpis z mikrobloga

@Foxing: trochę tak ale to nawet logiczne że takie kolosy za mln dolarów mają poprawnie wykonane systemy, ładną oprawę audiowizualną, masę zawartości itd, jakby nie patrzeć jest masa ludzi lubiących te przeciągnięte openwordly ubisoftu, przy założeniu że recenzent nie odejmuje punktów za brak innowacji, nie jest jakimś akolita ludologow to ciężko się przywalić do poprawnie wykonanej gry, można sie przywalic pewnie do nijakiej fabuły tylko, z 7-8/10 pewnie pewnie bliżej
  • Odpowiedz
@Foxing: Ciekawi mnie różnica między zagranicznymi recenzjami, a polskimi. W przypadku polskich mam wrażenie, że recenzenci podeszli do recenzji bardzo surowo (i słusznie), bo ile razy można grać w tą samą grę, ale w innej skórce. AC Shadows jest bliźniaczo podobna do Origins/Odysei/Valhali. Tamte gry dostawały oceny na poziomie 8.0/8.5, a w przypadku Shadows 6.0.

Mam nadzieję, że za tym pójdzie trend, w którym to odgrzewane kotlety będą miały zaniżane
  • Odpowiedz
@Lieutenant_Kim: Raczej patrząc na reckę tvgry to wręcz umyśle zaniżanie oceny żeby przypadkiem nie zostać zjedzonym w komentarzach że Ubi zapłaciło, bo jak wiadomo jeśli recenzja jest pozytywna to jest opłacona.
  • Odpowiedz