Wpis z mikrobloga

Tak wygląda przeciętny uśmiechnięty wykopek, kiedy po raz setny na kilka tygodni przed wyborami media wyciągają 5 Mentzena z kieszeni. Jak ktoś ma trochę rozumu w głowie to polecam obejrzeć film na yt z którego pochodzi ta "skandaliczna" piątka, a reszta niech się dalej podnieca że ktoś nie chciał odpowiedzieć na idiotyczne, tendencyjne i mijające się z prawdą pytanie. Czekam na wyzwiska tolerancyjncych centrystów i lewaków.

#corazblizejwybory #polityka #bekazgowna #usmiechnietapolska #wybory #konfederacja #5memcena #jestemkucem
silquer - Tak wygląda przeciętny uśmiechnięty wykopek, kiedy po raz setny na kilka ty...

źródło: temp_file403298499280832748

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@silquer Chłop z gówniarskim umysłem chciał kontrowersją przyciągnąć pewną grupę wyborców i zwrócił przy tym uwagę reszty? To się nazywa odpowiedzialność za słowa.
  • Odpowiedz
@LifeReboot: przeczytaj raz jeszcze, bo ja się powtarzać nie będę. Przecież ci wprost napisałem, więc nie wiem gdzie ty tu jakieś niezdecydowanie widzisz
  • Odpowiedz
@silquer: "Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej. To najlepiej trafia do naszych wyborców, dlatego nasi wyborcy chcą nas słuchać i z tego powodu wyborcy chcą na nas głosować."

Chłop też tłumaczył to na FB potem, że to są ich poglądy, tylko sprowadzone do prostych haseł które trafiają do wyborców i że gdyby choćby rozbijali to na konkrety dot. zmian w obecnej UE to nikt by ich nie
  • Odpowiedz
Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej. To najlepiej trafia do naszych wyborców, dlatego nasi wyborcy chcą nas słuchać i z tego powodu wyborcy chcą na nas głosować

@silquer: Ze korzystają z danych, że w sposób naukowy wyszło im 5 postulatów, piątka Konfederacji. Oczywiscie spotkało się to z głośnymi oklaskami. Potem powiedzial, że dlatego wyborcy chcą ich słuchać i dlatego będą na nich głosować. I że świadomie w ten
  • Odpowiedz