Aktywne Wpisy

grzes_wu +26

źródło: 20250320_143811
Pobierz
Epel +15
Misja zakończona sukcesem.
#odchudzanie
#odchudzanie

źródło: temp_file7003785508937970694
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 20250320_143811
Pobierzźródło: temp_file7003785508937970694
PobierzWykop.pl
Czuje sie paskudnie, ale zakochalem sie w kilka lat starszej kolezance z pracy xD Najgorzej ze oboje mamy partnerow, ona nawet juz meza, jedyne co nas laczy to to, ze duzo rozmawiamy w pracy i dobrze sie dogadujemy. Takze szansa na cokolwiek sa zerowe. Co ja mam w takiej sytuacji zrobic? Sam nie wiem czemu cos do niej czuje.
#kiciochpyta #pracbaza #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: przestań zadawać durne pytania na wykopie.
-swedzi cię uj
-przechodzisz kryzys w obecnym związku
-stara raszpla jest pod ręką więc padla ofiarą zainteresowania
Skup się raczej czego zaczyna brakować twojemu związkowi
Chociaż pewnie ulegniesz bo w tych czasach faceci mają miękkie jaja jak wydmuszki i żadnych zasad , facwt który ulega byle komu jest słaby i nie ma w sobie męskości
To że nie możesz się oprzeć niemoralnym pokusom świadczy jedynie
Moim zdaniem smoeciowi ludzie bez zasad powinni się łączyć w pary żeby zostawiać więcej dobrych opcji fajnym ludziom
@Linnior88: prychłem, ale to prawda xD
Jakby jesteśmy ludźmi. Może się zdarzyć, że mimo że jesteśmy w związku, to
Dla mnie umiejętność mówienia sobie : nie , to oznaka dojrzałości i tego że ktoś dorósł
@Linnior88: no tak. Miłość to przede wszystkim wybór. Mało ludzi ma silny charakter, ale warto właśnie takich szukać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Linnior88: no już ty dobrze znasz tę koleżankę opa, żeby z taką pewnością siebie pisać o niej "byle kto". xDDD
Ktoś kto się interesuje zajętymi facetami to jest byle kto bo ma mentalność urwy, szczególnie że sama jest w związku
Takie typiary były szmatławcami całe życie i nigdy się nie zmienia, będą zdradzać każdego kolejnego
To nie prawda że do zdrady trzeba mieć powód , zazwyczaj robią to osoby
@Kitku_Karola: Chodzi o to, że usprawiedliwiają zdradę powodem czy o coś innego?
@Linnior88: Czyli zdrada nie jest złem