Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czuje sie paskudnie, ale zakochalem sie w kilka lat starszej kolezance z pracy xD Najgorzej ze oboje mamy partnerow, ona nawet juz meza, jedyne co nas laczy to to, ze duzo rozmawiamy w pracy i dobrze sie dogadujemy. Takze szansa na cokolwiek sa zerowe. Co ja mam w takiej sytuacji zrobic? Sam nie wiem czemu cos do niej czuje.
#kiciochpyta #pracbaza #rozowepaski #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nie nie zakochales się tylko
-swedzi cię uj
-przechodzisz kryzys w obecnym związku
-stara raszpla jest pod ręką więc padla ofiarą zainteresowania
Skup się raczej czego zaczyna brakować twojemu związkowi
Chociaż pewnie ulegniesz bo w tych czasach faceci mają miękkie jaja jak wydmuszki i żadnych zasad , facwt który ulega byle komu jest słaby i nie ma w sobie męskości
To że nie możesz się oprzeć niemoralnym pokusom świadczy jedynie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim reasumując powinieneś zdradzić swoja obecną laske żeby się od ciebie uwolniła a ty sam wyladujesz w związku z szumowina podobna do ciebie i to stara ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem smoeciowi ludzie bez zasad powinni się łączyć w pary żeby zostawiać więcej dobrych opcji fajnym ludziom
  • Odpowiedz
reasumując powinieneś zdradzić swoja obecną laske żeby się od ciebie uwolniła a ty sam wyladujesz w związku z szumowina podobna do ciebie i to stara ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Moim zdaniem smoeciowi ludzie bez zasad powinni się łączyć w pary żeby zostawiać więcej dobrych opcji fajnym ludziom

@Linnior88: prychłem, ale to prawda xD

Jakby jesteśmy ludźmi. Może się zdarzyć, że mimo że jesteśmy w związku, to
  • Odpowiedz
@Atreyu dokładnie bo zdrada to oznaka słabego ducha i charakteru , jeśli ktoś zdradził jedna osoba to zdradzi i 3 i 4 ta , to już jest brak wewnętrznych zasad , brak umiejetnosci ustawiania sobie granic , dlatego ja też nie lubię ludzi ze słabym charakterem bo ich łatwo namówić na coś niemoralnego
Dla mnie umiejętność mówienia sobie : nie , to oznaka dojrzałości i tego że ktoś dorósł
  • Odpowiedz
dokładnie bo zdrada to oznaka słabego ducha i charakteru , jeśli ktoś zdradził jedna osoba to zdradzi i 3 i 4 ta , to już jest brak wewnętrznych zasad , brak umiejetnosci ustawiania sobie granic , dlatego ja też nie lubię ludzi ze słabym charakterem bo ich łatwo namówić na coś niemoralnego

@Linnior88: no tak. Miłość to przede wszystkim wybór. Mało ludzi ma silny charakter, ale warto właśnie takich szukać.
  • Odpowiedz
@Linnior88: 100% się zgadzam, a rzadko widzę niestety podobną opinię na temat zdrady. W zdradzie chodzi nie tylko o aspekt fizyczny. Chodzi o to, że musisz żyć po pierwsze z wiedzą, że ktoś Cię zdradził, a po drugie ( według mnie dużo gorsze) z wiedzą, że ten ktoś jest taką osobą. Jaką? Słabą, bez kontroli nad sobą, niemoralną. Nie wiadomo, na co sobie pozwoli jeszcze. Żeby doszło do zdrady, zwykle
  • Odpowiedz
@Przypadkowy

>facwt który ulega byle komu jest słaby i nie ma w sobie męskości

@Linnior88: no już ty dobrze znasz tę koleżankę opa, żeby z taką pewnością siebie pisać o niej "byle kto". xDDD

Ktoś kto się interesuje zajętymi facetami to jest byle kto bo ma mentalność urwy, szczególnie że sama jest w związku
Takie typiary były szmatławcami całe życie i nigdy się nie zmienia, będą zdradzać każdego kolejnego
  • Odpowiedz
@myemye94 bo ludzie tłumacza zdrady na różne sposoby a prawda jest taka że jak ktoś jest porządny to nie zdradzi nawet najgorszej osoby a jak ktoś nie ma honoru i kompasu moralnego to zdradzi nawet w cudownym związku gdzie partner dba , zdrady się nie da usprawiedliwić bo ja najczęściej ja widziałam w związkach gdzie drugi partner był mega w porządku a osoba zdradzająca najczęściej była świnią i miała pasożytniczo uprzywilejowany
  • Odpowiedz
@myemye94 wszystkie kobiety i faceci których znam i wiem że zdradzili to tacy typowi egoiści którzy myślą w życiu tylko o siebie o swojej wygodzie , znam też osoby które mają tak okropnych partnerów że zdrada w ich przypadku by nie była złem a i tak tego nie robią bo im kodeks moralny i empatia nie pozwolą
To nie prawda że do zdrady trzeba mieć powód , zazwyczaj robią to osoby
  • Odpowiedz
@Linnior88 osobiście uważam że każdy kto uważa że aby zdradzić trzeba mieć powód to podludź. Te same powody co ktoś ma do zdrady są powodami do rozstania, ale jak ktoś nie jest uczciwy to zamiast zerwać relacje to po prostu wybiera by zdradzić.
  • Odpowiedz
Lubię czytać wpisy kobiet, bo pozwalają spojrzeć z odmiennej perspektywy na tę samą sferę życia. Nie krytykuję, tylko próbuję zrozumieć Wasze słowa:

każdy kto uważa że aby zdradzić trzeba mieć powód to podludź

@Kitku_Karola: Chodzi o to, że usprawiedliwiają zdradę powodem czy o coś innego?

znam też osoby które mają tak okropnych partnerów że zdrada w ich przypadku by nie była złem

@Linnior88: Czyli zdrada nie jest złem
  • Odpowiedz