Aktywne Wpisy

greg_uk +16
TL;DR Mam mega doΕa, bo nie mam fachu, jestem chory i uzaleΕΌniony. Ale chcΔ jeszcze powalczyΔ i szukam rad mΔ
drych, dobrych ludzi!
CierpiΔ na schizofreniΔ paranoidalnΔ (remisja) i jestem osobΔ uzaleΕΌnionΔ . Niestety do tej pory nie udaΕo mi siΔ samodzielnie odzyskaΔ kontroli nad swoim ΕΌyciem, naΕΓ³g siΔ nasila, a wraz z nim dΕugi, dlatego jakiΕ czas temu postanowiΕem, ΕΌe idΔ na odwyk dla podwΓ³jnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofreniΔ, pracowaΕem chwilkΔ jako frontaΕ
CierpiΔ na schizofreniΔ paranoidalnΔ (remisja) i jestem osobΔ uzaleΕΌnionΔ . Niestety do tej pory nie udaΕo mi siΔ samodzielnie odzyskaΔ kontroli nad swoim ΕΌyciem, naΕΓ³g siΔ nasila, a wraz z nim dΕugi, dlatego jakiΕ czas temu postanowiΕem, ΕΌe idΔ na odwyk dla podwΓ³jnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofreniΔ, pracowaΕem chwilkΔ jako frontaΕ

Kingside +8
Pani z przedszkola udostΔpniΕa rodzicom galerie zdjΔΔ z sesji w przedszkolu, zdjΔcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zΕ xd mamy sobie wybraΔ zapΕaciΔ i wtedy dostajemy odbitkΔ na maila. Pani nie wziΔΕa pod uwagΔ ΕΌe sΔ
Εwietne narzΔdzie #ai do usuwania znakΓ³w wodnych i teraz jestem parΔ zΕotych do przodu. Ε»yΔ trzeba umiΔ mΓ³wiΔ wam

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link