Wpis z mikrobloga

Cześć,
Ja już tyle nie jeżdżę i zmieniła mi się specyfika jazdy. Zamiast na asfalt wolę uderzyć na szuter czy las i Triban na taką nawierzchnię już nie do końca mi siedzi. Może ktoś szuka roweru na dobrym osprzęcie i będzie zainteresowany.
Na sprzedaż mam Tribana Rc520 w wersji LTD winter edition. Wysyłka myślę do ogarnięcia, karton rowerowy załatwię bez problemu.
Różni się od zwykłego Tribana szerszymi oponami 32c, błotnikami w zestawie, odblaskowym elementami ramy.

Specyfikacja:
Korba: Shimano RS 510
Łańcuch: Shimano 105 (przebieg ~200-300km)
Kaseta: Shimano 105 (przebieg ~200-300km)
Przerzutka przód: Shimano 105
Przerzutka tył: Shimano 105
Klamomanetki: Shimano 105
Hamulce: tarczowe, hydrauliczne firmy TRP
Widelec: karbon
Rama: stop aluminium
Koła: aluminiowe + opona Hutchinson tubeless ready 32c
Siodło: Seller Italia Model X
Pedały: Shimano M520 SPD
Mostek: 80mm (w zestawie daje drugi 110mm)

Rower cały 2024 sezon praktycznie stał, zrobiłem nim może z 200-300km. Przed startem sezonu 2024 wymieniłem łańcuch i korbę na nową Shimano 105.
Pod koniec sezonu 2023 w rowerze zrobiłem pełny przegląd wtedy chyba za 500zł z rozłożeniem całego roweru i złożeniem na nowo.
Przebieg całego roweru to 2238km wg. licznika.

Z takich większych rys: jedna klamkomanetka przeszlifowana o ścianę, lekko przerysowana przerzutka tył, na lakierze widać ślady po zamontowanej nóżce na tylnym trójkącie, napis Triban trochę się odkleił od uchwytu na bagażnik rowerowy, owijka jest roczna ale jakaś taka tandetna i się zaczęła przecierać praktycznie na samym początku.

Oprócz dodatków, które wymieniłem w specyfikacji daję jeszcze Decathlonowe siodełko, pedały, błotniki i nóżkę na tył.

Myślałem nad kwotą 3500zł za cały rower z wszystkim co wyszczególniłem. Myśle, że karton rowerowy ogarnę to i wysyłka nie będzie problemem.
Więcej zdjęć TUTAJ
#triban #wykoptribanclub
KanapkaPL - Cześć,
Ja już tyle nie jeżdżę i zmieniła mi się specyfika jazdy. Zamiast ...

źródło: Triban RC520

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach