Wpis z mikrobloga

W ciągu 6 dni od założenia profilu okrągłe 0 par. Jedynie trafiły się 2 lajki, które i tak zniknęły. Poza rzeczami widocznymi na screenshotach, mieszkam w małym mieście powiatowym 26k mieszkańców, z którego jedzie się godzinę do dużych miast (50 km do zespołu miejskiego 170k i 70 km do miasta wojewódzkiego 500k).

Jeśli chodzi o zdjęcia na profilu - jest ich 4, na wszystkich jest wyraźnie widoczna twarz, z czego na trzecim zdjęciu widać również sylwetkę, a na czwartym napiętego bica. Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać te zdjęcia na priv.

Dodam że nie korzystałem z prawie żadnych ulepszeń, poza 3 darmowymi wiadomościami przed dopasowaniem.

Zastanawia mnie, co Waszym zdaniem może być przyczyną mojego braku powodzenia na Tinderze.

#tinder #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #przegryw
qba2004 - W ciągu 6 dni od założenia profilu okrągłe 0 par. Jedynie trafiły się 2 laj...

źródło: 1742315923153

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
przede wszystkim mała miejscowość.

@matti-nn: No niestety też uważam to za przeszkodę. Tym bardziej, że jest to mała miejscowość z kiepskim rynkiem pracy i do tego położona zbyt daleko od miasta wojewódzkiego, żeby studentom chciało się codziennie dojeżdżać stąd na uczelnie.
  • Odpowiedz
@qba2004: było napisać że masz 182. Przepalony tiktokiem babski hivemind zbiorczo odrzuca wszystkich co mają podane we wzroście 179 i niżej. Poza tym gdy jesteś wystarczająco ładny i "widać jakbyś coś tam ćwiczył" #pdk to żaden opis ci niepotrzebny bo one nawet go nie czytają.
  • Odpowiedz
@qba2004: Zrób wzrost 181 cm, żadna i tak nie zweryfikuje a zrobi różnice. Ale przede wszystkim zdjęcia... Bo opis (poza introwertykiem) jest dobry, a może spartoliłeś fotki. Ten bicek... Żeby to nie wyglądało cringowo jak młody chłopak ze wsi goła klata na tle starego BMW. Nie musisz pokazywać całej sylwetki. To nie casting modelingowy. Podejdź do tego w bardziej cwany sposób, skorzystaj z poradników, sztuczek socjologicznych. Np wiesz o ile
  • Odpowiedz
@qba2004: No dobrze, mogę gdybać bo nie widzę tych zdjęć. Ale jeśli nie jesteś totalnym brzydalem to może zdjęcia są po prostu zrobione źle, może amatorsko, może kompozycja lipna, może tło, może wieje nudą bo stoisz na tle ściany, może jesteś źle ubrany. A może wystarczyłoby skorzystać ze swoich pasji żeby oddać je w dobry i pomysłowy sposób na fotografii, zostawić trochę niedopowiedzenia, czymś zaintrygować, czymś wyróżnić.
  • Odpowiedz
@qba2004: Jeśli to nie jakiś gejowy kawał i autentycznie szukasz rady, pomocy oraz naprawdę chcesz, Twoja decyzja. Niektórzy kolesie naprawdę myślą, że zdjęcie na pomoście podczas wypadu na ryby to dobry pomysł, a dziewczyny (nawet te normalne) to odpycha. Spoko hobby ale nie do randkowania. To tylko przykład. Jest wiele takich błędów. Nie jestem żadnym guru i specjalistą, ale mimo wszystko potrafię te błędy u kolegów zauważać i im niekiedy
  • Odpowiedz
@qba2004: wymaxuj sobie zdjęcia - idź do profesjonalnego fotografa, uzyj jakiejś apki ai. Zrob sobie fotę z psem, jeśli masz i ustaw na profilowe. Do jasnej cholery, weź psa ze schroniska, zrób sobie fotę i oddaj go z powrotem.

W opisie żadne teksty o spokojnym facecie, napisz co innego, niech myślą że jesteś człowiekiem z barwnym, ustatkowanym życiem. Ale przede wszystkim zdjęcia.

Powodzenia żołnierzu
  • Odpowiedz
@qba2004: wzrost wpisz 182. Zwiększ zakres km, bo mała miejscowość to lipa. Kłam w profilu nie p-----l się w tańcu.

Ja miałem naklamane co do wieku, żeby mlodsze julki mnie dawały w prawo. Przyznawałem się dopiero po czasie, jak już mnie poznały i nigdy nie kończyły znajomości. Najważniejsze jest doprowadzić do spotkania
  • Odpowiedz