Aktywne Wpisy

ElenaRain +853

Voltee +438
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Jeśli chodzi o zdjęcia na profilu - jest ich 4, na wszystkich jest wyraźnie widoczna twarz, z czego na trzecim zdjęciu widać również sylwetkę, a na czwartym napiętego bica. Jeśli ktoś jest chętny, mogę wysłać te zdjęcia na priv.
Dodam że nie korzystałem z prawie żadnych ulepszeń, poza 3 darmowymi wiadomościami przed dopasowaniem.
Zastanawia mnie, co Waszym zdaniem może być przyczyną mojego braku powodzenia na Tinderze.
#tinder #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #przegryw
źródło: 1742315923153
Pobierzźródło: 1742315923161
PobierzNikogo profil nie interesuje, liczy się tylko morda
Było jeszcze dopisać, że cichy i grzeczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matti-nn: No niestety też uważam to za przeszkodę. Tym bardziej, że jest to mała miejscowość z kiepskim rynkiem pracy i do tego położona zbyt daleko od miasta wojewódzkiego, żeby studentom chciało się codziennie dojeżdżać stąd na uczelnie.
Komentarz usunięty przez moderatora
W opisie żadne teksty o spokojnym facecie, napisz co innego, niech myślą że jesteś człowiekiem z barwnym, ustatkowanym życiem. Ale przede wszystkim zdjęcia.
Powodzenia żołnierzu
Ja miałem naklamane co do wieku, żeby mlodsze julki mnie dawały w prawo. Przyznawałem się dopiero po czasie, jak już mnie poznały i nigdy nie kończyły znajomości. Najważniejsze jest doprowadzić do spotkania