Aktywne Wpisy

cukierkowa +17
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
future_taylor +597

Chociaż spotykam się głównie z niemkami i jeszcze mu się nie zdążyło żeby za siebie nie zapłaciła, u nich to normalne że każdy płaci za siebie
jakiś koncert, film, gdzieś się wyrwać. Na golasa w kamperze, jakieś spa z jaccuzzi. Maaann, biorę 20% za te rady
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą głowne pytanie jest następujące, dlaczego umawiasz się z 19 latkami?
@woskrosenie: dojrzałość w sensie prawa, a dojrzałość emocjonalna to dwie różne rzeczy
@tomazzo69: Młoda, bardzo młoda kobieta, praktycznie nieuformowana. Przed nią wiele kształtujących osobowość etapów w życiu, studia, pierwsze doświadczenia w pracy, wzloty i upadki. Człowiek do 19 roku życia praktycznie jedzie na szynach edukacji,
@technojezus: XD
Where problem? Chyba po to się właśnie szuka młodej lol