Wpis z mikrobloga

• 0
@moll: to nie problem, mogę postawić nawet kilka, pytam tylko o czym się gada z taką młodą xd

Chociaż spotykam się głównie z niemkami i jeszcze mu się nie zdążyło żeby za siebie nie zapłaciła, u nich to normalne że każdy płaci za siebie
  • Odpowiedz
  • 0
@moll: o niczym, tylko pytała co studiowałem i gdzie pracuje i od razu zaproponowała spotkanie. Nie miałem czasu w weekend, bo spotkałem się z inną, wiec zaproponowałem spacer zaraz po pracy w poniedziałek. Trochę jej po opowiadałem na czym polega moja praca, ona coś tam o studiach i że trochę uczy się polskiego (studiuje języki słowiańskie) i tyle xd
  • Odpowiedz
@kuddelmuddel: o tym samym co z 30 latką- teraz te pościanowe polki to jeszcze gorszy syf do rozmów niż takie młode łanie-
jakiś koncert, film, gdzieś się wyrwać. Na golasa w kamperze, jakieś spa z jaccuzzi. Maaann, biorę 20% za te rady
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kuddelmuddel: umawianie się z takim dzieckiem mając prawie 30 lat i pracując, świadczy tylko o tym, że sam masz poważnie problemy psychiczne. Nie wiem gdzie mieszkasz i co na to twoja rodzina, ale w jakiejś mieścinie 20-30k byś był spalony na starcie, to samo u rodziny jeśli masz normalną.

Zresztą głowne pytanie jest następujące, dlaczego umawiasz się z 19 latkami?
  • Odpowiedz
to "dziecko" ma prawa wyborcze i za parę tygodni będzie byćmoże głosować na prezydenta xd

@woskrosenie: dojrzałość w sensie prawa, a dojrzałość emocjonalna to dwie różne rzeczy

19 latka to kobieta, a nie zadne dziecko

@tomazzo69: Młoda, bardzo młoda kobieta, praktycznie nieuformowana. Przed nią wiele kształtujących osobowość etapów w życiu, studia, pierwsze doświadczenia w pracy, wzloty i upadki. Człowiek do 19 roku życia praktycznie jedzie na szynach edukacji,
  • Odpowiedz
@Iskaryota

doskonale zdajesz sobie sprawę, że wchodzisz w to w pozycji silniejszego i możesz taką osobę zmanipulować korzystając z doświadczenia, którego ona nie ma.

Where problem? Chyba po to się właśnie szuka młodej lol
  • Odpowiedz