Aktywne Wpisy

Atreyu +25
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa
Komentarz usunięty przez moderatora
@zygmunt-nowicki:
źródło: averagebreastsize
Pobierz@luxkms78
@taxi_driver92
Nie pamiętam od kiedy chyba od zawsze jestem napalony na pozycję na hiszpana, nie wiem dlaczego chyba przez to że mam f----z p----i. Nie miałem niestety okazji spróbować tej pozycji bo moja dziewczyna ma małe p----i i nie ma na to szans. Nie wiem co zrobić bo mam straszna na to chcice.
Jedynie widok super, więc czasami warto gdy z jakiegoś powodu nie można klasycznie.
Ale przy małych cyckach.. zależy jak bardzo.. niech rękami ściska i może coś się uda ( ͡° ͜ʖ ͡°)