Wpis z mikrobloga

@JD12369: Jak to się życie potoczyło. Kuracyja elegancka robota na jakimś portalu branżowy.
A rafon nerwica lękowa i 5 próba nieudolnego powrotu do streamów, bo nierobowi nie chce się normalnie pracować xD a jak tam paletowe imperium? Upadło jak to Rzymskie? XD
  • Odpowiedz
Z tego imperium paletowego to największa beka, ogólnie te wszystkie influensery to biorą się za takie biznesy, z których już wszyscy wszystko wycisneli jak cytryne.Jak goście odemnie z pracy kupowali te palety zwrotów i sprzedawali jako "OUTLET" na allegro to jeszcze nikt nawet nie wiedział, że można napisać jednego maila i czasem te palety to oddawali za free nawet żeby nie płacić za utylizacje jakiejś chemii domowej itp xD ogólnie wszystko co
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman te wszystkie pomysły na biznes nie są ich, po prostu ktoś z ich środowiska daje im złote rady albo jeszcze wyciąga od nich hajs na to. Od Wojtka na jakąś debilna grę wyciągnęli grube siano, a Rafona wysyłają na pole minowe, ten barbershop to on władował snaio w remont a potem chciał zatrudnić fryzjera że swoją bazą klientów żeby ściągać procent od usługi xD tylko debil poszedłby na takie coś.
  • Odpowiedz
@Bannana_boy: No właśnie mi się wydaję że im nikt nie podpowiada, te łby na własnej głupocie zarobią troche hajsu do tego pokują dupe teściem i przez to im się wydaje że są rekinami biznesu a potem kończą z zaburzeniami.

Cały ten temat palet znam od samego początku ale to było ogólnie oparte dość mocno o scam i zwykłe oszustwo więc to nie mogło trwać w nieskończoność bo każdy klient był
  • Odpowiedz
jeszcze przypadkiem im coś wyjdzie

@ZwyklyRoman: ja mam z tym luuuuz, jak już jóźwiak w to wszedł... A miałem znajomych co rok przed józwiakiem katowali ten frajerski biznes. To imo teraz tym lepiej żeby więcej amatorów pchało się do zabawy, temat już względnie przepalony mało co się opłaca bo większość kto był zainteresowany i łapał się pod program to to zrobił, teraz zostało naciąganie niepełnosprawnych umysłowo i samotnych starców (
  • Odpowiedz