Aktywne Wpisy

KarbowanaPapryka +36
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa

bezzebnywampir +11
#mecz oczywiście pieskom kataloni w tym momencie na sekundę mamusia wyłączyła prąd i nie widzieli faulu a potem będą p-------c ze sędziowie faworyzują real
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA rafon nerwica lękowa i 5 próba nieudolnego powrotu do streamów, bo nierobowi nie chce się normalnie pracować xD a jak tam paletowe imperium? Upadło jak to Rzymskie? XD
Chce p-----------ć resztę pieniedzy, które mu zostały, by "nie zmarnować pieniędzy z walki". xDD
EEECH takich to mi nawet nie szkoda.
@marv0oo: Imperium Rzymskie nie upadło. Nazywa się je teraz Kościołem rzymskokatolickim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cały ten temat palet znam od samego początku ale to było ogólnie oparte dość mocno o scam i zwykłe oszustwo więc to nie mogło trwać w nieskończoność bo każdy klient był
@ZwyklyRoman: ja mam z tym luuuuz, jak już jóźwiak w to wszedł... A miałem znajomych co rok przed józwiakiem katowali ten frajerski biznes. To imo teraz tym lepiej żeby więcej amatorów pchało się do zabawy, temat już względnie przepalony mało co się opłaca bo większość kto był zainteresowany i łapał się pod program to to zrobił, teraz zostało naciąganie niepełnosprawnych umysłowo i samotnych starców (