Aktywne Wpisy

SupreminTHC +9
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +32
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz
#zbieractwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@powodzenia: Żeby tylko 15 xd
@powodzenia: ja trzymam narzędzia w szufladzie pod piekarnikiem która jest dziurawa
@Forest89: Nigdy nie wiadomo, kiedy trzeba będzie podłączyć monitor VGA!
@eulenspiegel: Będzie potrzebne dopiero tydzień po tym jak je w----------z do śmieci.