Wpis z mikrobloga

@Ravau23: jak do ośmieszenia kogoś wystarczy Rysiek albo Żukowska, to o Ryśku i Annie-Marii wcale dobrze nie świadczy (bo to nie jest peleton inteligentnych ripost), za to okropnie o tym kto został zaorany xD
  • Odpowiedz
@Ravau23: ale chyba nie myślisz, że żukowska dostała prośbę o napisanie czegoś na twitterze? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@xfin: te płątki śniegu mają permanentny syndrom oblężonej twierdzy, więc oczywiście, że tak myśli. Gdyby tak nie myślał to by nie łapał się na politykę strachu konfederacji
  • Odpowiedz
jak do ośmieszenia kogoś wystarczy Rysiek albo Żukowska, to o Ryśku i Annie-Marii wcale dobrze nie świadczy

@xfin: bronić Żukosi nie będę, bo na miano Korwina Lewicy się pracuje, ale muszę przyznać, że potrzebna jest taka przeciwwaga do "orania" po lewej stronie do spuszczania ze smyczy co jakiś czas, bo to jedyny język jaki rozumieją mniej zorientowani wyborcy i kuce, i nie raz już widziałam jak kuce mówiły, że wkurzona
  • Odpowiedz
ja bym to inaczej opisał. Jeśli potrzeba prosić o pomoc tych ludzi to sam zainteresowany musi być wybitnym desperatem xd

@Ravau23: czy twój ograniczony móżdżek przyjmuje, że jak ktoś kogoś wyśmiewa, to wcale nie robi tego w ramach pomocy komuś innemu, a dlatego że po prostu ma wyśmiewanego za głupka?

Żukowska wyśmiewając Tyszkę i Memcena wcale nie broni Trzaskowskiego, ale po prostu wyśmiewa Memcena. Tylko żeby to zrozumieć, trzeba mieć
  • Odpowiedz
@zmarnowany_czas: czyli gdybyś załóżmy nie umiał mówić po hiszpańsku i później zaczął komuś innemu wytykać błędny w wymowie? Jeśli ja mam ograniczony móżdżek to ty masz tam trociny zalane moczem chomików xd
  • Odpowiedz