Aktywne Wpisy

Gmeras +1127
Drogie Wykopki,
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w

źródło: temp_file859706454760030366
Pobierz
gonzo91 +610
#uk #emigracja
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
Nie wiem czy #chwalesie czy #zalesie .
Dzisiaj kończy się mój ponad 6 letni "epizod" w UK. Przyleciałem do #uk w lutym 2019 mając prawie 28 lat.
Przetrwałem covidy, skoki cen prądu, powrót "do normalności", inflacje. Ogółem nie żyłem źle. Nie jestem jakimś specjalistą. Ale praca była zawsze 5 min rowerem od domu, za pieniądze za które w East Yorkshire nie brakowało
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka #polska #sejm #konfederacja
źródło: Bez tytułu
PobierzAlbo masakracja Tyszki przez Żukowską
I Soros. Nie zapomnij o Sorosie.
@xfin: te płątki śniegu mają permanentny syndrom oblężonej twierdzy, więc oczywiście, że tak myśli. Gdyby tak nie myślał to by nie łapał się na politykę strachu konfederacji
Maybe I'm lewak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@xfin: bronić Żukosi nie będę, bo na miano Korwina Lewicy się pracuje, ale muszę przyznać, że potrzebna jest taka przeciwwaga do "orania" po lewej stronie do spuszczania ze smyczy co jakiś czas, bo to jedyny język jaki rozumieją mniej zorientowani wyborcy i kuce, i nie raz już widziałam jak kuce mówiły, że wkurzona
@Ravau23: czy twój ograniczony móżdżek przyjmuje, że jak ktoś kogoś wyśmiewa, to wcale nie robi tego w ramach pomocy komuś innemu, a dlatego że po prostu ma wyśmiewanego za głupka?
Żukowska wyśmiewając Tyszkę i Memcena wcale nie broni Trzaskowskiego, ale po prostu wyśmiewa Memcena. Tylko żeby to zrozumieć, trzeba mieć