@PrzylepkaZniszczenia mówią to osoby, które nie miały problemu z tym, że ruski Antonii kazał ekshumować zwłoki wszystkich ofiar katastrofy smoleńskiej bez zgody rodzin.
@PrzylepkaZniszczenia Czyli wg nich, nie powinniśmy się robić sekcji kiedy nie jest znana przyczyna zgonu. (lekarz stwierdzający zgon nie był w stanie stwierdzić przyczyny zgonu). Ciekawe
W postępowaniach karnych prokurator wydaje zarządzenia. Jednym z takich zarządzeń jest decyzja o sekcji zwłok. Zgoda osób bliskich nie jest wymagana. Nie widziałem protokołu. Nie wiem czy taka informacja jest
a te debile nie chciałyby poznać przyczyny śmierci?
@xiv7: zastanów się chwilę i powiedz komu, zakładajac, że Pani zaczęła sypać, bardziej zależało, żeby zyła a komu, żeby nie zeznawała i u kogo była ostatniego? Teraz wiesz, czemu się boją sekcji?
#tvrepublika #bekazpisu #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-18 o 14.26.36
Pobierz– odpowiedział rzecznik Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga.
@xiv7: zastanów się chwilę i powiedz komu, zakładajac, że Pani zaczęła sypać, bardziej zależało, żeby zyła a komu, żeby nie zeznawała i u kogo była ostatniego? Teraz wiesz, czemu się boją sekcji?
Te mizeroty nawet po polsku pisać nie potrafią.
Bezcześcić ("bez cześci", czyli pozbawiać czci), a nie beSZcześcić... Ale czego ja wymagam...