Aktywne Wpisy

Sleepypl +134

mr_InCogito +55
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Wyglada jakby ledwie trzymał emocje na wodzy, co chyba jest prawda.
Ja wiem, że to irytujące pytania ale przeciez ich będzie tylko więcej jakby zostal prezydentem.
Przeciez taki Bosak by na luzie wybrnął z takich pytań.
przychodzi putin do mentzena, jak planujesz obronić swój kraj?
Mentzen na to: Czy mógłbym prosić o mądrzejsze pytania?
Wiem, że nie kandyduje, ale wyobraźcie sobie Radka Sikorskiego na tym miejscu, to jest ta jakość, to by był ten prezydent.
Dobrze podsumował to ktos mówiąc o nowym potencjalnym ambasador że usa, że on się uczy polityki zagranicznej. Nasi kandydaci na prezydenta w większości też, jednak są osoby które lepiej żeby nas
@Kutafonix215: ten mnie rozwala. Chłop grubo po 30, dzieciaty, jara się alko-autystykiem, że kogoś zaorał XD
źródło: image
Pobierz